Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Útočník, který Martinu (25) polil kyselinou, stále uniká! Policii zbývá měsíc času

Autor: lvi - 
26. května 2014
14:04

Kdo stojí za brutálním pokusem o vraždu Martiny P. (25) z Plzně, kterou loni v listopadu polil zatím neznámý útočník leptavou kyselinou? Policie i po půl roce intenzivního vyšetřování stále tápe. A to i po vypršení lhůty na prověřování, kterou jim dal k dispozici státní zástupce!

Právě dozorující státní zástupce Martin Rykl s ohledem na velké množství shromážděných dat stran policie vyšetřovatelům prodloužil již propadlou lhůtu o měsíc. „Lhůtu k prověřování jsem policii prodloužil s ohledem na velké množství dat, která je zapotřebí ještě analyzovat a vyhodnotit. Nikdo totiž nepředpokládal, že jich bude tolik,“ uvedl Martin Rykl pro server Novinky.cz.

V souvislosti s prodloužením doby, se logicky nabízí možnost, že po jejím uplynutí kriminalisté případ odloží, jelikož by nebyli zřejmě schopni shromáždit dostatečné množství důkazů proti konkrétní osobě.

S expřítelem na falešné stopě?

Kriminalisté případ šetří jako pokus o úkladnou vraždu. Původně podezřívali bývalého přítele poškozené Jana D. (38), kterému kvůli expertizám zabavili automobil, počítač a osobní věci. Plzeňský taxikář Jan D. byl hlavním podezřelým v celém zrůdném případu hned od začátku. Policie ho krátce po incidentu zadržela, za několik dnů byl však Jan D. opět na svobodě.

Celá událost se odehrála letos v listopadu. Neznámý útočník chrstl do tváře kyselinu krásné Martině P. Ta skončila s poleptaným obličejem, rukama a nohama v nemocnici ve velmi vážném stavu. Údajně měla poškozené i vnitřní orgány, protože měla kyselinu částečně vdechnout. Nyní je už v domácím léčení.

Lucio1 ( 26. května 2014 19:08 )

Chrstnu tě kyselinu do ksichtu a jsem zvědav co uvidíš a koho poznáš..

akko ( 26. května 2014 16:57 )

Tady jsou policajti neschopni...ale na silnicich...tam Jim to jde...tam nas dopadnou hned a po zasluze "odmeni"...mam je straaaaasne rad...a dekuji Jim za to,ze nam pomahaji a ze nas chrani...co bychom si bez policajtu,kteri nas pozoruji a davaji pozor,aby se nam na silnicich nic nestalo...

milofr ( 26. května 2014 16:50 )

a ta poleptaná holka je slepá a nebo nemůže mluvit? vždyt toho člověka musela vidět a poznat, nebo co se tady vlastně děje že policie nemůže toho pachatele najít a usvědčit

milofr ( 26. května 2014 16:50 )

a ta poleptaná holka je slepá a nebo nemůže mluvit? vždyt toho člověka musela vidět a poznat, nebo co se tady vlastně děje že policie nemůže toho pachatele najít a usvědčit

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání