Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chovanec vzkazuje manželovi zabité policistky (†36): Chystám změnu zákona!

Autor: jad - 
23. května 2014
21:01

Železná pěst dopadne na feťáky za volantem! Ministr vnitra Milan Chovanec chystá změnu zákona, která umožní tvrdé tresty zdrogovaných řidičů. Slíbil to manželovi přejeté policistky Petry (†36).

Případ policistky Petry (†36), kterou zabil zfetovaný šofér Josef N. (22), otřásl celým Českem. Manžel oběti Michal Z. (36) se prostřednictvím Blesku zeptal ministra vnitra Milana Chovance (ČSSD), kolik lidí bude muset ještě zemřít, než feťáky za volantem začne konečně někdo řešit „Věřím, že se nepřijel na pohřeb mé ženy jen zviditelnit,“ doufá Michal Z.

Ministr vnitra tvrdí, že slova Michala Z. bere vážně. „Tito zločinci budou za své činy spravedlivě a tvrdě platit. Připravíme změnu zákona tak, aby ujíždění policistům nebo řízení pod vlivem drog bylo daleko přísněji trestáno. Zásadní je také vznik registru přestupků, protože policisté i soudy musí mít možnost zjistit, kdo proti nim stojí,“ řekl Blesku Chovanec.

Manžel oběti Michal Z. se k tragédii postavil čelem a prostřednictvím Blesku vyburcoval politiky ke změně zákona. Rodiče řidiče zabijáka se zmohli jen na to, že na místě tragédie zapíchli do země kříž a na něj pověsili věnec s omluvou. Najdou odvahu k tomu, aby i oni vystoupili z anonymity?

bravissimo ( 24. května 2014 16:35 )

Mýliti se, je lidské, ale možná bys měl vědět, že nestála před autem, ale od s ní vymetl přilehlou zahradu. Byla pouze členem tří členné hlídky. Prosím, už sem nic nepiš, je mrtvá a ty ji nešpiň...

bravissimo ( 24. května 2014 16:30 )

Pane bože, ty jsi tak chytrý, myslím, že tě obdivuji. Nicméně, jedno ještě nevíš a tak tě proti tvé slabé vůli poučím. Každý policista (každý) má nadprůměrné vzdělání (ÚSO) a každý svou činností podléhá státu a platným zákonům. To, jestli tímto POMÁHÁ A CHRÁNÍ nevíme. Rozdíl může být v tom jestli to posuzuje smažka a grázl, co sežral a vyhulil svět, nebo bezúhonný člověk s běžnými starostmi. BTW: jak jsi na tom se vzděláním a životní zkušeností ty? Blbě, co...

maruch ( 24. května 2014 10:24 )

francjosef:

itartas ( 24. května 2014 09:47 )

Celý ten případ je smutný samozřejmě jak jinak, taky nejsem hovado, ale tady mi to přijde trochu přitažené za vlasy. Ministerské vzkazy, sbírky a já nevím co. Proboha tak snad život policistky nemá větší cenu jak život kterékoliv jiné mámy, kterou někdo srazil na cestě. A je úplně jedno jestli byl opilý nebo zfetovaný.Železná pěst zákona by měla dopadat i někde úplně jinde.

istyl ( 24. května 2014 09:43 )

nekdo z policie mel pani policistku poucit, jak zastavovat vozidla,a ne ze fetaky zastavi tim, ze se postavi před rozjete auto, tak tomu ani zadny Chovancuv, ani chovancuv zákon nepomuze...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání