Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Holčičku (†2) srazilo v Praze auto: Řidička ji přehlédla při couvání?!

Autor: simao - 
21. května 2014
17:41

Nedaleko sídliště v Praze-Písnici došlo k obrovské tragédii. V postranní uličce zde auto srazilo dvouleté dítě, podle policie holčičku. Ta svým zraněním podlehla. Jak k nehodě došlo?

K tragické nehodě došlo ve středu odpoledne na sídlišti v pražské Písnici patrně poté, co řidička přehlédla v úzké uličce dítě při couvání. Na místo se vydaly složky záchranného integrovaného systému, sražené holčičce však již záchranáři nedokázali pomoci.

Podle prvotních informací měl řidič z místa nehody ujet, podle reportéra Blesk.cz však byla na místě nehody zadržena policií a odvedena k výslechu. "Došlo ke střetu osobního motorového vozidla s přibližně tříletou holčičkou, která svým zraněním na místě podlehla," potvrdil Blesk.cz mluvčí policie Jan Daněk. ČTK později upřesnila, že dítěti byly dva roky...

Rodina dítěte je otřesená, k dispozici je jí nyní policejní psycholog. Spekuluje se o tom, že holčičku srazila chůva, která měla dítě hlídat.

Video  Video z místa tragické nehody v Praze-Písnici, kde auto srazilo malé dítě  - Blesk - David Malík
Video se připravuje ...

majojo ( 22. května 2014 03:18 )

Sikáni jsou spíš konzumentyjistých jejich výrobků - ale do vietnamských obchodů nechodí. Nejsou jim dost nóbl.

aha-aha ( 21. května 2014 22:42 )

zkratik: Proč do toho zase pletete Cikány? Vietnemci mají Večerky a všechny krámy a hostince jen jako zástěrku.Aby zakryli svojí kriminalitu, budou tam kojit třeba 10 dětí najednou, ale celá ostatní ťamanská rodina jede úplně v něčem jiném.Navíc využívají toho, že je nikdo od sebe nerozezná.Budete znát jen osobu, ke které chodíte nakupovat.Každý blbec ví, že jedou v pěstírnách mariánky a překupnictví cigaret.Takže jedna Ťamanka dělá a ostatní celá famílie jede v trestné činnosti.Ostatní Ťamani chodí pro sociálku taky, to ví každý a hlavně vidí.

lydie.korabelnikova ( 21. května 2014 21:41 )

souhlasím, je to hnus, u nás zase žluťačka za kasou kojí

znalec ( 21. května 2014 20:47 )

místní ťamani zase vychovávají f.akany pouze v krámě, denně 7 až 21 hod., o víkendu 8 až 21hod., hnus...

popocatepetl ( 21. května 2014 19:39 )

To je má noční můra na parkovištích velkých nákupních center. malé děti tam často běhají bez dozoru, když rodiče vykládají košík do auta. Místo aby je nejdříve připoutali do sedaček. Dítě, které má sotva metr, za autem nevidíte... (Netvrdím, že toto byl ten případ, ale na velkých parkovištích vidím malé špunty, kteří se utrhli rodičům, každou chvíli.)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání