Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jonákův první sex na svobodě: Byla to ostuda, zklamal jsem!

Autor: lvi - 
16. května 2014
16:39

Po 18 letech vyšel z vězení, kde si odpykával trest za objednání vraždy své manželky. První kroky kdysi vlivného člena pražského podsvětí Ivana Jonáka vedly na hrob manželky a pak hned na divokou party se striptýzem. Jak dopadl první sex na svobodě?

Podle Jonáka už zkrátka nemá takovou kondici jako kdysi. "Tenkrát to byly šílený mejdany. To jsme se milovali třeba tři dny v kuse a nevěděli jsme, jestli je noc nebo den," zavzpomínal Jonák na svou zlatou éru v pořadu One Man Show.

"Po propuštění už jsem s dívkou samozřejmě byl, ale zklamal jsem, doslova to byla ostuda," přiznal Jonák.

"Víte, když jste 18 let zavřený, naučíte se dosahovat orgasmu jinými způsoby. Nejsem ale na chlapy, to mi nic neříká a nikdy neříkalo," dodává, aby snad neodradil dívky, které by toužily po dobrodružství... A že jich jsou zástupy. Ivan Jonákjde na svobodě z mejdanu na mejdan a na každém má nějakou dívku na klíně nebo v náručí. A samozřejmě o tom nezapomíná referovat na svém facebooku.

Ze sexu se musel vylízat

Jak přesně Jonák při sexu zklamal, nechtěl blíže specifikovat, ale zřejmě použil známé rčení z jeho doby, že z každého sexu se může člověk "vylízat".

"Prostě jsem použil techniku per os, nevím, jak se to teď tady u vás nazývá. Ale musím vyseknout poklonu slečně, byla nádherná" uzavřel s úsměvem Jonák.

vosavopruz ( 15. června 2015 19:50 )

polský kuřata nežrat

brolac ( 15. června 2015 08:46 )

 To už opravdu nemáte o čem psát???? Proč pořád píšete o tom Kašparovi. Vždyť to je ubohý chcípak.

salto ( 19. května 2014 12:08 )

Doporučuji mnou napsanou knihu "Učíme se souložit s měkkým". Je napsaná na základě vlastních zkušeností a opravdu to funguje

salto ( 19. května 2014 08:51 )

Já si myslím, že si v lochu užíval hlavně per rectum

oliiiii3 ( 18. května 2014 10:43 )

To se vi ze mu ten ptak prestane fungovat. Zestarl o 20 let a tem kurvam je jedno komu se roztahnou, hlavne ze budou v blesku. O toho bych si neoprela ani kolo. Manzelku nechal zabit a ted se bude ukazovat, mel by jit nekam do ustrani a nenechat ze sebe delat ještě většího debila nez je.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání