Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bratr zmizelé matky čtyř dětí: Manžel ji pomočil, když spala!

Autor: uá - 
14. května 2014
12:26

Další svědci včera vypovídali v případu Pavla Paura (40), který u soudu v Lounech čelí obžalobě za týrání své manželky Jany (33). Ta před 15 měsíci zmizela beze stopy.

„Několikrát volala, že se bojí jít domů. Nechtěla ale, abychom to řešili, prý by to pak měla ještě horší,“ uvedl Janin bratr Tomáš Vavřinec. Přesto se prý za Paurem s bratrem vypravili. „Napřed zapíral, pak ale přiznal, že ji mlátí. Slíbil, že už to neudělá,“ dodal.

Druhý bratr Jaromír řekl, že se mu Jana svěřila s tím, že ji Paur pomočil, když spala. Vypovídala i Janina matka Naděžda Vavřincová. Jana prý k ní několikrát i s dětmi přijela a chtěla zůstat. Pak si to ale rozmyslela a ještě v noci chtěla odvézt zase zpět. „Nevěděla jsem, jak jí pomoct. To jsem ji měla přivázat za nohu ke stolu?,“ rozplakala se. Kvůli dalším svědkům bylo líčení odročeno.

Kam se poděla?

Jana Paurová, matka čtyř dětí, zmizela před více než rokem v noci z 2. na 3 února 2013. Večer před tím prý byla opilá, proto ji manžel poslal spát. Ráno byla pryč. Odešla bez peněz a bez dokladů. Policisté po ní dosud bezúspěšně pátrají.

mona-25 ( 11. října 2014 20:17 )

jenže takovýhle hubený chcípaci mají velkou sílu.

prycsvladou ( 6. října 2014 18:38 )

 kdyby to byla moje sestra tak dnes by hledali toho zas-ranýho zmr-da

pozorovatel2013 ( 6. října 2014 18:34 )

ty duševní mrzáku, sám by si měl někde zhořet

pozorovatel2013 ( 6. října 2014 18:33 )

zabil ji ten její chcípácký manžel,se divím těm ženským, takový připlešlý hubený chcípák, kdyby mu jednu mázla tak leží pod stolem, smeták jeden, zavřít a tam mlátit mlátit mlátit!!

ikolop ( 18. května 2014 06:15 )

Za bolševika si PČR nabrala samé vyučené chytrolíny, kteří tam dřepí na vysokých postech dodnes, neumí ani pořádně česky, natož dobře s PC, proto nic nevyřeší, ani téměř jistou vraždu ženy manželem, ani taxi-vraždy s tramvajovým mordem. Vyhodit od policie vyučené namyšlené a neschopné blbečky a nabrat minimálně se SŠ, na vedoucí místa s klasickou VŠ, ne s tou jejich "dávačkou", policejní VŠ.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání