Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Brutální vražda Daniely (†36): Matku dvou dětí našli zakopanou nahou v lese!

Autor: shp - 
12. května 2014
14:39

Po matce dvou dětí, Slovence Daniele Karaffě (†36), bylo vyhlášené pátrání 14 měsíců. Teď už naděje na její nalezení nadobro vyhasly. Nahé tělo ženy, která žila v Německu, našli zakopané v lese. Z vraždy je podezřelý její partner.

Na začátku vztahu mezi Němcem Bülentem A. (43) a Slovenkou Danielou vypadalo vše harmonicky. Elektrikář s pokojskou se do sebe zamilovali a společně vychovávali dvě děti, Sarah (3) a Kenana (6), v mnichovském bytě.

Jenže po čase přišla krize. Bülent ztratil práci a problémy se mezi nimi začaly prohlubovat. Podle kamarádů byl Němec velmi žárlivý a dokonce Danielu sledoval a natáčel si ji.

Podle serveru merkur.online.de už Slovenka s mužem vztah nezvládala a chtěla se rozejít. Podle prokuratury proběhl 12. května 2013 mezi párem vážný rozhovor, který měl fatální následky. Motivem vraždy mohlo být podle obžaloby snížení mužových sociálních dávek, kvůli kterým by ho opustila.

Došlo k hádce, po které podle sousedů Daniela hlasitě plakala. Kdyby tehdy zavolali policii, ještě by možná mohla žít. Bülent však popírá, že by ženě cokoliv udělal. Pár dní po hádce však kamarádka Daniely zavolala na policii. Okamžitě bylo vyhlášeno pátrání.

Muž byl hlavní podezřelý a ihned ho zatkli. „Vždy se staral o děti, vařil, hrál si s nimi. Nedokážu si představit, že by vraždil,“ řekl Bülentův kamarád. V pátek však policie nalezla v Kapucínském kraji v Mnichově mrtvolu ve značném stádiu rozkladu.

Tělo bylo nahé a zahrabané. Policisté ihned pojali podezření, že patří pohřešované Daniele. Jejich dohady potvrdila analýza chrupu, šlo skutečně o pohřešovanou Slovenku.

petranemeth ( 13. května 2014 20:38 )

no a to Tvoje jako z jine planety............

petranemeth ( 13. května 2014 20:37 )

Nemecke obcanstvi a narodil se v nemecku..jeho rodice maji koreny v turecku......ale porad nemec........

petranemeth ( 13. května 2014 20:36 )

Co to meles za sracky ze zeny necti..asi jsi zadneho nepozanala...ty pro zenu dychaji......maji jen jine mysleni kterym se musi zena prizpusobit...jsou to muslimove....na to nezapominat......a koho si mela vzit...cecha ktery nema ani svuj religion......sorry

petranemeth ( 13. května 2014 20:35 )

byla neverna proto ji zabil.Muslimove musi mit opodstatneni a nevera je jedina vec kdy muzou zabit........tady je jasny vysledek.........neverna byla..........

petranemeth ( 13. května 2014 20:33 )

ty hnusnej blbecku a co jsi ty.........cech tak se tim chlub ty debile....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání