Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Zastřelil Denisu (†17) a jejího dědečka: Ve vazbě se pokusil o sebevraždu!

Autor: ljš - 
7. května 2014
16:18

Vyzbrojil se třemi pistolemi a vyrazil vraždit. Během šíleného běsnění popravil svou studentku Denisu (†17) a jejího dědečka (†73). Teď se učitel Ondřej D. (31) po několikáté ve vazbě psychicky zhroutil a pokusil se o sebevraždu.

Podle serveru Novinky.cz se učitel ve vazbě pokusil otrávit léky a poté byl převezen do nemocnice. "Jednatřicetiletý muž měl poruchu vědomí, stav nasvědčoval možné intoxikaci léky. Přepravili jsme ho k ošetření do Městské nemocnice v Ostravě,“ řekl serveru mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Ondřej D. je ve vazbě od loňského listopadu, kdy chladnokrevně zastřelil svou studentku Denisu, kterou učil angličtinu a zároveň s ní zřejmě udržoval poměr. 

Při zběsilé střelbě zabil nejen Denisu, ale také jejího dědečka Rudolfa Š. (†73) a babičce Věře Š. (71) způsobil průstřel lebky. Slitoval se jen nad dívčinou matkou.

Stále není jasné, co bylo motivem jeho činu. Podle některých vraždil ze žárlivosti, protože ho dívka odmítla, podle jiných s ním byla těhotná a on dítě, které čekala, nechtěl. Sám byl přitom v době vraždy už rok a půl ženatý.

hofihofi ( 8. května 2014 01:14 )

Kazdej hrdina tu hulaka trest smrti a netusi ani proc byl vlastne zrusen.

zkzkz ( 7. května 2014 18:59 )

Pověsit za koule du průvanu a houpat!!!!!!

moiaza ( 7. května 2014 18:20 )

Podobný psychopat jako Rychtář. Je podobné, jako KSČ a ODS. Komunisté vraždili, ODS donutilo lidí aby si život vzali sami. Výsledek sice stejný, ale ODS to dělala "demokraticky".

buban ( 7. května 2014 17:09 )

P.S.-ovšem je k nepochopení, kdo všechno pedagogem býti může Tomuto individuu bych nesvěřila ani mého k.o.c.o.u.r.a.

buban ( 7. května 2014 17:02 )

Máte naprostou pravdu-to byla evidentní demonstračka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání