Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zaměstnanec ukradl vozidlo přímo z továrny. Zdrogovaný ujížděl policistům!

Autor: lvi - 
7. května 2014
13:05

Skoro plně vybavenou Škodu Octavii v pondělí odcizil přímo v mladoboleslavském závodě škoda Auta jeden ze zaměstnanců externí firmy z přísně střeženého areálu automobilového gigantu. Poté se zdrogovaný snažil s autem uprchnout směrem k Praze!

Třiadvacetiletý výlupek prorazil závoru na výjezdu z firmy a pokračoval na rychlostní silnici R10 ve směru na Prahu. Do pronásledování odcizeného vozidla se zapojilo několik policejních vozidel, včetně Volkswagenu Passat v civilním provedení. Muži zákona nakonec zloděje zastavili a zadrželi ještě před sjezdem na Benátky nad Jizerou.

Řidič se následně podrobil dechové zkoušce a kontrole požití drog. Ta byla pozitivní a prokázala přítomnost THC. Muže, který při zadržení nekladl odpor, si převzali kriminalisté.

Vyšetřovatel muže obvinil z trestného činu krádež, maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a poškození cizí věci. Zároveň podal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí do vazby. V případě odsouzení mu hrozí až osmiletý trest odnětí svobody. Do rozhodnutí soudu o vazbě zůstává muž v policejní cele.

kradousek ( 7. května 2014 16:33 )

Jak je vidět, četníci konají, konečné rozhodnutí je vždy pouze v rukách soudu...

zadnice ( 7. května 2014 15:15 )

Dopr..dele tak už s tím konečně policajti, ale hlavně soudci něco dělejte!!! Perte do nich nejvyšší možné sazby natvrdo a zaveďte žaláře s tvrdou prací od rána do večera. Se.rte na tzv. HUMANITU, ta nic neřeší!!! 

kodlofon ( 7. května 2014 14:48 )

Ty jsi debil!byl to debil.

kodlofon ( 7. května 2014 14:45 )

Tak jsem diky tomuto clanku zjistil ze jsem zdrogovany.

salto ( 7. května 2014 14:37 )

Ono toho není pořád dost...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání