Mladík oslavoval spolu s fanoušky Zlína historické vítězství ve Star Clubu Flip, odkud pak vyrazil domů. Co se dělo potom zůstává zatím tajemstvím. Jisté je pouze toho, že ho ve tři hodiny ráno našli mrtvého ležet na ulici Vrchy.

"Mladého muže tady přejelo auto a ujelo. Celá záležitost je však zahalena tajemstvím. Podle ohledání těla a místa činu to vypadá, že muž, který bydlel poblíž, zde mohl ležet a auto ho nesrazilo, nýbrž skutečně přejelo. Nevíme ani přesnou dobu, kdy mohlo k fatálnímu incidentu dojít, " uvedla policejní mluvčí Jana Macalíková.

Není zatímtedy ani vyloučeno, že v momentě, kdy auto mladíka přejelo, byl už mrtvý. Odhalit by to měla až nařízená soudní pitva. "Přivítáme také jakékoliv svědecké výpovědi, které by pomohly tento záhadný případ objasnit," dodala mluvčí.

Podle zjištění Blesku pracoval Adam S. v regionální televizi RTA. Jeho kolegové jsou v šoku. „Jezdili jsme spolu rok. Strávili jsme spolu spoustu času. Byl to super kluk. Nekonfliktní, pohodář. Nehádali jsme se. Byla s ním radost jezdit a točit. Jsem z toho opravdu v šoku,“ řekl jeho bývalý kolega kameraman Ivan Dostál (42).