Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Co mají s TAXIVRAHEM společného manželé Stodolovi? Podobnost, z níž tuhne krev!

Autor: Jan Doležal - 
27. dubna 2014
18:04

Zavraždili 8 lidí. Kvůli penězům. Další tři přežili jen zázrakem. Případ nejbrutálnějších zabijáků Česka, Jaroslava (47) a Dany (43) Stodolových, kteří byli před 10 lety odsouzeni na doživotí, se až děsivě podobá řádění taxivraha!

Když kriminalisté na Kutnohorsku začali v roce 2001 vyšetřovat sebevraždy seniorů, nikoho ani ve snu nenapadlo, že se z dobrovolných odchodů ze života vyklube případ dopředu naplánovaných a promyšlených vražd.

Stejně začal i případ taxivraha. Vyšetřovatelé si nejdřív mysleli, že mrtví taxikáři z Uhříněvsi se stali obětí dopravní nehody. Až později se ukázalo, že byli popraveni!

Víc a víc mrtvých

Stejně jako v případě Stodolových, tak i v kauze taxivraha si detektivové dávají do souvislostí oběti, které podle způsobu provedení mohly zemřít rukou jednoho pachatele. Když už bylo jasné, že seniory na Kutnohorsku vraždí neznámí zabijáci, všichni se děsili toho, kdy zaútočí znovu. A před dalšími útoky taxivraha také nyní varují psychologové.

Před 10 lety dostali doživotí

Dnes je to přesně 10 let, co Jaroslava (47) a Danu (43) Stodolovy poslal královéhradecký soud na doživotí do kriminálu. Verdikt definitivně potvrdil Vrchní soud v Praze 31. srpna 2004. „Mrzí mě, co jsem spáchal,“ zamumlal jen Stodola v závěrečné řeči. „Je mi upřímně líto, co se stalo. Celý život mě to bude provázet a trápit,“ přečetla tehdy Stodolová z předem připraveného textu.

dobrotka ( 28. dubna 2014 06:23 )

Uplne slysim hlas Labuse, ale uz nevim, z ceho to bylo.

dobrotka ( 28. dubna 2014 06:21 )

Autor: Jan Doležal - vyplodil naprosto trapnej clanek, ktery opatril ohromujicim titulkem a ma odpracovano

kacota ( 27. dubna 2014 23:11 )

KÁŽDÝ JAKO TEN ŠŤÓR PŘILEZE A RÉPNE AŽ KREV V ŽILÁCH SE ZASTAVÍ jako ty sršni všeci se na člověka sesipó a tak dlouho bžódajó a štípajoooo až uštípajó

franta43 ( 27. dubna 2014 23:01 )

já tam žádnou podobu nevidím. vraždy pro peníze x vraždy pro potěšení

gogo ( 27. dubna 2014 21:44 )

To víte, pisálkové předpokládají, že čtenáři jsou již podstatně tupějším stádem, než jakým, díky Bohu, ve skutečnosti zatím jsou..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání