Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Panika mezi taxikáři: Ve čtvrtek zmizel další kolega!

Autor: lvi - 
25. dubna 2014
15:01

Doslova panickou hrůzu vyvolala zpráva o tom, že jedna pražská taxislužba pohřešuje od čtvrtečního večera svého řidiče. Dnes se ukázalo, že podezření na další řádění taxivraha je liché!

Nejmenovaná taxislužba od včerejšího večera měla údajně pohřešovat taxikáře, který pro ně jezdil formou pronájmu vozu.

Nakonec se ukázalo, že řidič pouze nevrátil vůz a svému zaměstnavateli se nenahlásil. To Blesku.cz potvrdil jak zaměstnavatel, tak mluvčí policie Jan Daněk. „V souvislosti s předchozími událostmi s taxikáři, jsme celou věc prověřili a zjistili, že řidiče taxislužba nepohřešuje. Sháněla se pouze po vozidle, které nevrátil. Dnes byl řidič viděn opilý. Jde zřejmě o nějaké spory mezi řidičem a zaměstnavatelem,“ řekl mluvčí.

Kriminalisté pražské mordparty mají aktuálně plné ruce práce s vyšetřováním tří vražd taxikářů, které má zřejmě na svědomí jediný pachatel. O podrobnostech zmíněných případů odmítají s ohledem na ohrožení vyšetřování poskytovat veřejnosti a médiím souvislejší informace.

klop ( 25. dubna 2014 18:21 )

Takze další idiot, který nikdy nebyl v Praze, natož aby jel taxíkem. Jseš chudák, který diskutuje o něčem, čemu vůbec nerozumí.

kapturek ( 25. dubna 2014 18:14 )

proc by delali na poli kdyz muzou beztrestne krast ? 99% prazskych taxikaru to je ta nevjetsi lidska spina, si vzpomen na toho vypatlaneho idiota v teplakovce co si vyskakoval na toho s mecem, skoda ze mu tim mecem neusekl tu jeho prazdnou kebuli

xxxx678 ( 25. dubna 2014 18:14 )

Všichni taxikáři snad nejsou svoloč ?!

.hops.1. ( 25. dubna 2014 17:59 )

Jezdi mastnou tyčí.

jakopes ( 25. dubna 2014 17:44 )

Je zjevně ,že je více kriminality než bývávalo.. Lidi jsou ve stressu,stoupá agresivita a někdy to odnášejí i děti. Politici národu předvádějí svoji "poctivost", státní správa nepracuje jak by měla. Občan tápe, hledá smysl svého bytí,a jelikož ztratil ideály, postrádá národní hrdost a většinou nemá ani víru, stále častěji propadá alkoholu a drogám. Dokud nepřijde naděje na změnu k lepšímu, bude asi kriminalita stále stoupat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání