Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Lupič zmlátil prodavačku pistolí a pěstí do bezvědomí. Poznáte ho?

Autor: sč - 
23. dubna 2014
21:27

Lupič naprosto brutálním způsobem zaútočil 16. dubna na prodavačku (55) ve zlatnictví na Masarykově náměstí v Uherském Hradišti. Se zraněním skončila v nemocnici. Po útočníkovi pátrá policie zatím marně. Nyní zveřejnila snímky, získané z kamer města a doufá, že darebáka někdo pozná.

Do prodejny nedaleko pošty vstoupil muž před 17 hodinou, když byla žena v zadní místnosti. Domnívala se, že jde zákazník a vycházela mu vstříc. „U pultu se střetla s mužem, který ji beze slova udeřil od hlavy. Následovaly další a další údery na hlavu a horní polovinu těla. Útočník ji mlátil pistolí v jedné ruce a druhou rukou sevřenou v pěst. S něčím takovým se kriminalisté dlouho nesetkali,“ sdělil mluvčí policie  Aleš Mergental. Źena se ocitla na podlaze. I tam grázl pokračoval v bití. Když na pár vteřin přestal, kopla ho žena do rozkroku. Utéci se jí však nepodařilo. Poté jí mlátil  ještě víc až upadla do bezvědomí.

Zachránila ji dcera

Ta v tu chvíli přišla za matkou. Nejdřív nikoho neviděla ani neslyšela. V zadní místnosti ji pak uviděla zkrvavenou a cizího chlapa. Utekla na náměstí a volala o pomoc. Lupič poté sebejistě vyšel z prodejny a k autu s kradenými slovenskými značkami – SI 071 BC. Jak lupiče, tak světlezelený Fiat Panda s černým předním i zadním nárazníkem a pravděpodobně zatmavenými skly se nepodařilo vypátrat.

Jak pachatel vypadal

Asi 175 cm vysoký štíhlé postavy a krátce střižených tmavých vlasů. Na sobě měl oblečenu černou bundu, černé kalhoty a na hlavě černou kšiltovku. Policisté žádají o pomoc. Pomohly by jim informace o pohybu  pachatele nebo popsaného světle zeleného fiatu před loupeží nebo po ní.

 

bibs_7 ( 23. dubna 2014 23:23 )

Nicolas Brody z Homelandu

odetka.odetka ( 23. dubna 2014 22:14 )

Ty hajzle, najdou te a pak se ti v lapaku vsechno vrati.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání