Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pražský taxikář skončil v komatu: Bál se taxivraha a naboural!

Strach z taxivraha obchází pražské taxikáře. Udeří zabiják znovu?
Strach z taxivraha obchází pražské taxikáře. Udeří zabiják znovu?  (Autor: Foto Blesk - David Malík, archiv Blesku)
Autor: simao - 
20. dubna 2014
19:45

Strach ze sériového vraha obchází pražské taxikáře. Mnozí se obávají zastavovat i pasažérům na "mávnutí" na ulici. Nikdy nevíte, kdo si k vám sedne do auta... Právě obavy ze zabijáka údajně přemohly jednoho ze řidičů. A to až do té míry, že havaroval, skončil v nemocnici a leží v kómatu, píše tn.cz! Celé události předcházel podivný incident s agresivním řidičem v bavoráku.

K nálezu dvou těl zavražděných taxikářů došlo minulý pátek v Uhříněvsi, policie k nim připojila i případ v únoru zavražděného Petra S. Nejen pražští taxikáři se však obávají, že tím vrah nemusel skončit. Zvlášť, když policie mlčí o motivu vražd. Šlo o odplatu, osobní mstu? Peníze? Taxikáři velkou hotovost nevozí.

Jednoho z jejich postarších kolegů prý přepadl silný strach v Říčanech u Prahy. Podle serveru tn.cz se k němu začalo podezřele přibližovat BMW, za jehož volantem seděl agresivní řidič.

Podivná hádka

Řidič na taxi najížděl a dokonce prý vůz natlačil na svodidla. Obě auta následně zastavila, došlo k hádce a cizí muž měl z blíže nejasného důvodu taxikáře přimět, ať jede za ním, popisuje zmiňovaný server...

Taxikář uposlechl, za volantem však měl dostat infarkt, nabourat do jiného vozu a údajně skončil v nemocnici v kómatu! Stále se prý neprobudil. "Měl takový strach, že jde o vraha taxikářů, že z toho strachu dostal infarkt," tvrdí zdroj tn.cz. Dostal se muž skutečně do křížku s obávaným taxivrahem? Není to jisté, spíše nepravděpodobné. Jenže strach je mocná věc. A nevyjasněné vraždy taxikářů mění jejich kolegům životy.

karlos107 ( 21. dubna 2014 14:15 )

Není to dobrý způsob, vyřizování si účtů, protože, myslím si, někoho přestalo bavit, nechat se okrádat, když magistrát ani ČOI nemá páku na tyto zloděje. Že nemají dobré jméno jak v ČR tak hlavně mimo ČR, je nesporný fakt. Kolik % nemají taxikáři vybavení turbo?? Kolik % jich jezdí za nepředražené jízdné: Proč stojí 14km v Praze z Florence na Ruzyň za normální průměrnou taxu 1200,.Kč Copak 14km v Praze je jiné, jak v Brně,Plzni?? Nebo pražáci mají větší náklady na km ?? Vraždit ne, ale pořádně zmalovat až se poserou a podruhé zmalovat, za to, že se posrali.

karlos107 ( 21. dubna 2014 14:07 )

petr11 ( 20. dubna 2014 22:54 )

...já se tu také bojím a to se chovám slušně

babicovyjedy ( 20. dubna 2014 22:00 )

jeste par vrazd a taxik bude v Praglu za hubicku

hofihofi ( 20. dubna 2014 21:16 )

Neskodi jim to.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání