Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka odklízeče těla Petry (†15): Skončí ve vězení?

18. dubna 2014
12:06

Matce Jakuba Doležala, odsouzeného za pomoc při odklízení těla brutálně zavražděné Petry (†15), hrozí trestní stíhání. Křivě obvinila svého partnera z domácího násilí. Ten kvůli tomu skončil ve vazbě.

„Je to můj druh a nerada bych ho svou výpovědí poškodila. Nikdy mi neublížil,“ uvedla podle serveru denik.cz Doležalová ve středu u Okresního soudu v Jihlavě. Experti přirovnali jejich vztah k italskému manželství, v kterém docházelo k vzájemnému napadání.

Soudci Zdeňku Chalupovi tak nezbylo nic jiného než Pavla Okapala obvinění zprostit. Kvůli jeho bohaté kriminální činnosti mu však hrozilo až 8 let vězení.  

Teď se stahují mračna na Doležalovou. „Očekávám, že státní zástupce vyvodí z postoje Dany Doležalové trestněprávní důsledky. Kvůli jejím trestním oznámením, se obžalovaný dostal do vazby. Vzhledem k tomu, že u soudu řekla, že jí nikdy neublížil, pak jej evidentně křivě obvinila," uvedl soudce.

adria2312 ( 21. dubna 2014 02:55 )

Naše soudy jsou opravdu na dvě věci...na prd a na ho...!Řeší vůbec někdo to,že od Petřiny matky to bylo jasné zanedbání péče?Pořád je to jen o smradech co ji zabili ale matka co za to může?Ona ji nechala lítat po nocích!15 náctiletou holku!Kde to jsem když za to není trestaná i její matka?Podle mě ta slečna též nebyla svatá holka co je zvyklá chodit od malička po diskotékách a roztahovat nohy.Co by také jiného u těch kluků doma v noci dělala že?

mrdkazeman ( 19. dubna 2014 07:29 )

Pěkně vypečená rodinka,tady opravdu nepadlo jablko daleko od stromu.Matka flundra,otčím gauner a dement a ten fracek je jasnej taky,jen doufám,že dostane stejně jako ti dva,minimálně 15 let,zkun.dyksicht

londynskypes ( 18. dubna 2014 18:19 )

kapturek

cocca ( 18. dubna 2014 16:49 )

 Jablko nespadlo daleko od stromu

podlesni ( 18. dubna 2014 16:02 )

Pak má z těch kluků něco vyrůst, když má takovej příklad doma. Kdo ví, jak je to u ostatních aktérů. Holka si běhá po nocích taková cháska si oak s ní udělá co chce....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání