Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Petr K. hledal nové bydlení těsně před smrtí Moniky a Klárky

Autor: Etienne Bláha - 
17. dubna 2014
14:16

Petr K. (35), obviněný z vraždy Moniky (†36) a Klárky (†8), se svou ženou před  její smrtí elektřinou prý hledal nové bydlení! Pro Aha! to prozradil jeho blízký kamarád D.

"Celý loňský rok řešili bydlení, chtěli jít na barák. Kdyby měli krizi, zadlužili by se snad hypotékou?“ ptal se řečnicky Petrův kamarád D., který byl s Petrem v Egyptě v těsném kontaktu po internetu. Podle něj bylo manželství v pořádku! „Mluvil se mnou o třech barácích, kde se byl podívat, ale pořád se jim něco       nelíbilo,“ tvrdil kamarád. Motivem žárlivost? Z výslechů Moničiných kamarádek i z výpovědi samotného Petra K. česká policie usuzuje, že hrůznou vraždu ženy a dcery mohl spáchat ze žárlivosti.

„Koukám se jí na Facebook, jak mi to sama dovolila,“ přiznal i Petr K. Navíc jeho obhájkyně Jana Rejžková potvrdila Moničinu nevěru.

girasole. ( 18. dubna 2014 08:55 )

Ciao monte, otràvili s tìm uz vsechny a presto stàle nevì kdy s tìm prestat. Nedochàzìm jim, ze se tu bavì jako banda postizenych, protoze to dàvno nemà zàdny vtip.

girasole. ( 18. dubna 2014 08:46 )

Nevìm o cem je rec, na cajovnu jsem se te ani neptala Nechàpu to spojenì gir-kacota, to jako màm byt jà v klonu?! Co se tyce vcerejsì debaty; prijde mi nemìstnè, kdyz nekdo klonuje a pak za to kritizuje druhè a proto jsem na tebe reagovala, ze nejaky ten klon jses i ty, tot vse.

montevideo ( 18. dubna 2014 08:41 )

Nevím, co je horší. Jestli tapetování pavla-evo nebo když se tu hádají klony, kdo je kdo. Možná mi víc leze na nervy to druhé.

kika78 ( 18. dubna 2014 07:51 )

čo klameš nezvyknem kopirovať príspevky a davat ich na vrch. chod si pod morrisejka ked to tak sledujes.

lamisska..... ( 18. dubna 2014 07:48 )

kdo by to do ni rekl , jeste ke vsemu je to udavacka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání