Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zavražděný obchodník se zlatem měl v kapsách 200 tisíc! Vrah si peníze nevzal...

Autor: shp - 
16. dubna 2014
10:18

Obchodník se zlatem a šperky Andrew Bush (48), z jehož vraždy je podezřelá sexy modelka Mária Kukučová (24) ze Slovenska, měl v domě smrti u sebe v přepočtu 200 tisíc korun v hotovosti. Peníze nechal vrah nedotčené...

Kukučová a Bush se rozešli loni. Slovenka za ním odjela do Španělska, aby si podle svých slov odvezla věci, které v jeho vile měla. Došlo však k hádce, po které modelka pláchla. Milionář byl nalezen v bazénu s natřikrát prostřelenou hlavou. Kukučová se po dvou dnech na útěku vzdala slovenské policii.

V době, kdy byl Bush zastřelen ve španělské vile, měl u sebe pořádný obnos. Dvě stě tisíc však vraha nezajímalo. Je tedy jasné, že střílel kvůli tomu, že chtěl britského klenotníka zabít. Nově odhalené události přitíží hlavní podezřelé, kterou je právě Kukučová.

Podle britského deníku The Sun nechala Kukučová peníze na místě a z vily utekla. Když narazila před budovou v luxusním voze na jeho současnou přítelkyni, Rusku Mariu Korotaevu (21). Řekla jí, aby vystoupila z luxusního vozu, ve kterém seděla, sama do něj nastoupila a ujela.

Podle mladičké Rusky, dcery Bushe Ellie, i jeho sestry Rachel, byla Kukočová zámožným klenotníkem posednutá a chtěla ho za každou cenu získat zpět. To by nasvědčovalo i tomu, že po jeho zabití nechala peníze na místě.

setroseuros ( 17. dubna 2014 06:48 )

Kdyz se s nim vloni rozesla , nemela v jeho vile uz co hledat! Pro veci si mela prijit kdyz byl doma a nejlepe s nejakym doprovodem , aby nebyli problemy, jake napr,ma ted! A na cem k jeho domu prisla? ,kdyz nakonec utikala v jeho aute a snad i bez veci pro ktere si prisla?

cinderella1 ( 16. dubna 2014 14:30 )

kaci

cinderella1 ( 16. dubna 2014 14:30 )

ahoj kaci

cinderella1 ( 16. dubna 2014 14:29 )

to jsou opravdovi umelci ti Pleskaci

cinderella1 ( 16. dubna 2014 14:27 )

potvurko

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání