Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dvojitá vražda za domem Bartošové! Muž a chlapec z příkopu zemřeli násilnou smrtí!

Autor: simao, lvi - 
11. dubna 2014
14:35

Nejdříve to vypadalo jako tragická nehoda, od které viník ujel. Po několika hodinách šetření je vše jinak! Muž a chlapec, nalezení v Praze Uhříněvsi jen pár set metrů od bydliště Ivety Bartošové, zemřeli násilnou smrtí. Případ řeší už kriminálka v čele s detektivem Josefem Marešem, který v minulosti řešil například vraždu Aničky Janatkové.

K hrůznému nálezu došlo v ulici K Netlukám na Praze 10 Uhříněvsi. Dvě těla našel u silnice náhodný svědek. "Jde o muže ve věku 50 - 60 let a dítě ve věku 15 - 18 let. Těla byla od sebe vzdálena podél cesty 70 - 100 metrů na vedlejší příjezdové komunikaci," upřesnila pro Blesk.cz policejní mluvčí Hana Jeřábková. Nález dvou mrtvol oznámil prý volající na tísňovou linku v pátek ráno.

Na místo nálezu těl se ihned sjely všechny dostupné hlídky. "V lokalitě máme výjezdovou skupinu techniků a detektivy - kriminalisty, kteří ohledávají místo nálezu a zjišťuji, jak se těla na místo dostala," upřesnila Jeřábková.

Vyšetřování posléze převzalo 1. oddělení v čele s hlavním vyšetřovatelem Josefem Marešem. "Mohu potvrdit, že oba muži zemřeli násilnou smrtí," uvedl pro Blesk.cz Josef Mareš. Kriminalisté a technici nyní dokončili ohledání obětí a těla odvezli. "Původně jsme celou událost řešili jako dopravní nehodu, kterou jsme hned v zápětí vyloučili a převzali jsme to my. Tušíme, jak muži zemřeli, ale nařídili jsme pitvu. Její výsledek se dozvíte v tiskové zprávě," uvedl Mareš pro Tíseň.tv

Video Mareš o případu - tíseň.tv
Video se připravuje ...

Nyní technici pročesávají terén s detektory kovu, což by naznačovalo hledání kulek, nábojnic nebo například nože. Terén pročesává i vrtulník. Zatím není jasné, co se na místě činu stalo. Policisté pracují s více vyšetřovacími variantami a shání svědky. Z místa odnesli také několik obálek a sáčků s důkazním materiálem, např. střepy.

janka174 ( 13. dubna 2014 22:21 )

Máš naprostou pravdu, toto je vlastně už druhý můj příspěvek. Kdo by se nepodíval? Mne jen mrzí, že Ivetu pletou doslova do všeho. Nebude to dlouho trvat a bude i v pletýnkách, jen aby byly prodejné. Hlavně, že se budou prodávat a to za jakoukoliv cenu. Jestli budou chutné, to už je nezajímá.

blackpetr ( 13. dubna 2014 09:29 )

nnn, to jen (pravdépodobně po dohodě s Bleskem) články s jejím jménem přitahují prohlížeče reklamy.

blackpetr ( 13. dubna 2014 09:26 )

blackpetr ( 13. dubna 2014 08:51 )

Malá připomínka: Fetka odjela... pak dlouho nic, a pak musel pro ni zajet Paroháč. Který taxikář ji vlastně odvezl? (to je ale blbina, že?)

blackpetr ( 13. dubna 2014 08:49 )

Jméno jejich bulvární hvězdy v titulku znamená víc kliků na zobrazení, víc reklamních zisků. Podívej těch diskusních příspěvků.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání