Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Trojice okradla spícího muže na lavičce v metru

Policie pátrá po této trojici zlodějů.
Policie pátrá po této trojici zlodějů.  (Autor: DPP)
Autor: lvi - 
9. dubna 2014
09:34

Dvaatřicetiletý, společensky unavený, muž se vracel domů z baru, ve stanici metra si pak kolem půl páté ráno sedl na lavičku a čekal na příjezd vlaku. Během čekání ovšem usnul a toho využila neznámá trojice mužů. Dva z trojice si přisedli ke spícímu muži, rozřízli mu zadní kapsu kalhot a odcizili peněženku s doklady a stokorunou, z ruky mu ještě navíc vzali mobilní telefon.

Třetí ze skupiny mezitím hlídal okolí. Společně pak nasedli do vlakové soupravy a odjeli směrem do centra.

Mladý muž ještě týž den nahlásil krádež na služebně a policisté následně zajistili ze stanice metra kamerový záznam. Na něm je zachycený jak samotný skutek, tak i podezřelá trojice přijíždějící po eskalátoru na nástupiště, její pohyb a pak při krádeži. Jeden muž je menší, zavalité postavy a nosí na tváři bradku. Další dva jsou vyšší, štíhlé postavy.
Video Video zachycuje zloděje během krádeže. - DPP
Video se připravuje ...
Trojice má krátké hnědé vlasy a je oblečená do černých bund a modrých džínů. Na hlavě mají muži kapuci nebo čepice s kšiltem.

Ukradli i platební kartu

Policisté trojici mužů podezřívají nejen ze spáchání trestného činu krádeže, ale protože měl spící muž v odcizené peněžence i platební kartu, ke krádeži se jim přisuzuje i trestný čin neoprávněné opatření platebního prostředku. Za tyto skutky jim hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.
Jakékoli informace k jejich totožnosti, pohybu nebo pobytu přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158 nebo kterékoli služebně Policie ČR.
 

abvydavatelstvi ( 9. dubna 2014 14:45 )

Všude jsou kamery..... dokonce už i v parcích a do lesu dávají kamery.... a ti zloději se nepouci.... a nepouci.... dobře jim tak ať je brzy chytí....!!!

mortis69 ( 9. dubna 2014 13:05 )

Pardón.Pracuju už od pěti a dělal jsem řadu let noční,ale naši politici si myslí,že v takovýchto časech pracují jen ........

terry.anne26 ( 9. dubna 2014 12:29 )

 pane mortis byla jsem ve 4 mesici a jela jsem do prace !!!!!

mortis69 ( 9. dubna 2014 12:23 )

Tak to jsi byla těhotná cca. dvě hodiny,když jsi v pět jela metrem

terry.anne26 ( 9. dubna 2014 11:50 )

 tak tihle tri kradou uplne asi pravidelne jsou to ukrajinci a u nich jsem byla svedkem jak primo ve vagonu okradaj mladeho spiciho bylo kolem pate rano jelikoz jsem v te dobe byla tehotna dost jsem se bala a na nic se nezmohla

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání