Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chlapeček z ulice (2): Matka byla namol, "chůva" byla s chlapem v posteli

Autor: Pavel Schuster - 
9. dubna 2014
05:29

Mateřské pudy měla zřejmě alkoholem zalité! Ukrajinka Natálie (31) namol opilá vydřimovala na ubytovně, zatímco se její syn Anton (2) vyškrábal do okna a skrz mříže propadl na ulici!

Podle místních chlapeček v pondělí dopoledne prolezl mříží, aby si mohl jít hrát za dětmi do protějšího domu. „Ona si Natálka odběhla do práce pro peníze, nechala Antona na hlídání nějaké ženské, která ale byla opilá a v posteli ležela s nějakým chlapem. Kluk si přišel hrát za našimi dětmi,“ říká paní, která se naklání z okna v přízemí protějšího domu. Podle ní se matka vrátila ve chvíli, kdy byl malý Anton už pryč.

Jenže to je zřejmě jenom zakrývací báchorka! „Policisté na ubytovně dohledali matku dítěte. V dechu měla necelé tři promile alkoholu,“ potvrdil Blesku policejní mluvčí Tomáš Hulan a vyvrátil tak historku místních. Podvyživený a spoře oblečený chlapec tam nejspíš bez dozoru pobýval několik dní. Záchranáři ho odvezli do nemocnice na Bulovku, teď už je nejspíš v péči sociálky.

Domů nepojedou

Natálie (31) do Česka přijela za prací se svým manželem. Poté, co otěhotněla a v Česku porodila, je její manžel opustil. Pak se jí ujal muž, který ji živil a staral se o malého Antona.

Poslední čtyři dny podle něj bydleli v hloubětínské ubytovně, od které jezdí autobus na Ukrajinu. V tom ale nejspíš sedět nebudou, jednatřicetiletá matka je v cele předběžného zadržení a čeká na ortel. Za zanedbání péče jí hrozí až pět let vězení.

joun ( 9. dubna 2014 11:50 )

Hm, o co jde? Vždyť je to budoucnost českého národa...Podporujme multikulti a ono se nám to vrátí.

sores ( 9. dubna 2014 09:08 )

Takovou s.vini okamžitě vystěhovat z Česka a dítě jí odebrat.Rusáci,Ukrajinci je to jedna vychlastaná verbeš už od doby báťušky cara! Žrát nemusí, ale chlastat ano.Mají to v genech a mentalitě, jiní už nebudou,brrrr.

znalec ( 9. dubna 2014 08:15 )

aspoň má chlapec zkušenost jak přežít, to se mu do příštího života hodí, zřejmě máme nového pražského houmelese uk původu.....

londynskypes ( 9. dubna 2014 07:56 )

odbehla si na nekolik dni do prace pro prachy ti sami se ji zastavaji jak jinak

londynskypes ( 9. dubna 2014 07:44 )

 jak jinak ukrjinka nebo ruska chlastaji prvni ligu a c..i..g..ani se ji zastavaji

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání