Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zatkli Márii, která zastřelila milionáře: Chytli ji u hranic s Českem!

Autor: ljš - 
8. dubna 2014
17:53

Konec zběsilého útěku přes celou Evropu! Podle exmanželky zastřeleného milionáře Andrewa Bushe (†48) byla slovenská modelka Mária Kukučová, která je podezřelá z jeho vraždy, konečně dopadena.

Zprávu o tom, že byla modelka konečně dopadena, zveřejnila exmanželka zesnulého milionáře. Ta to napsala na svůj facebook a pak poskytla také vyjádření deníku Daily Mail: "Chytli ji. Celá rodina je touhle zprávou nadšená. Holky, moje dcera a jeho švagrová mohou konečně klidně spát a soustředit se na jedinou důležitou věc - truchlení."

Zadržena byla ve své rodné vesnici Nová Bošáca, která leží u hranic s Českou republikou. Márii se tedy podařilo ujet přes tři tisíce kilometrů. Podle neověřených informací se policii sama vzdala.

Žárlivost

Krásná Slovenka zřejmě neunesla rozchod se zlatníkem Andrewem, se kterým žila tři roky obklopená luxusem a ze žárlivosti ho zastřelila třemi ranami do hlavy.

Z jeho rezidence, kde k vraždě došlo, se jí však podařilo uprchnout a od té chvíle byla na útěku. V tom jí údajně měl pomáhat také její nový přítel Peter. Podle některých médií se měli ukrývat v Maroku. Svědci však také tvrdili, že muže viděli v jeho rodné vsi na Slovensku.

sores ( 9. dubna 2014 09:36 )

Holku naštvalo že už nebude hýčkána velkými prachy a to bez práce, tak se dožrala a odbouchla ho. Takhle by měl dopadnout každý vůl co cpe do vy.chcaných ženských prachy a přemýšlí poklopcem. Je to mrcha ale dobře mu tak.Nechápu proč chlapy cpou do ženských svoje prachy, tímto právě oni dělají ze ženských zlatokopky, to jim to nedojde?

kov3 ( 9. dubna 2014 05:13 )

Lucie K. (21) z Havlíčkobrodska, která je obviněna z vraždy dvou novorozených dcer, byla zřejmě těhotná třikrát!

kov3 ( 9. dubna 2014 04:43 )

Chvalabohu ale ze taki ko.ko.ti ako ty nie su v Cesku vsetci...

jancibobo64 ( 8. dubna 2014 23:26 )

No asi tak, tá by jej mala dať aspoň polovicu dedičstva.

jancibobo64 ( 8. dubna 2014 23:24 )

U nás sa hovorí: Čo ťa nezabije, to ťa posilní. Chlapčisko mal evidentne smolu, že natrafil na zlatokopku zo Slovenska

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání