Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy přítelkyně zavražděného milionáře: Zabila ho Slovenka, je to šílená d**ka!

Autor: shp - 
8. dubna 2014
16:29

Přítelkyně zavražděného milionáře Andrewa Bushe (†48), krásná a mladičká Ruska Maria Korotaeva (20), konečně promluvila. Podle ní jejího milého pronásledovala slovenská bývalka Mária Kukučová (23), která ho chtěla za každou cenu zpět a byla schopná i vraždit.

Poslední přítelkyně Bushe prozradila, co se stalo těsně před jeho smrtí. Byla to totiž ona, kdo ho naposledy viděl před osudným setkáním se slovenskou modelkou, ze kterého nevyšel zámožný majitel klenotnictví a zlatnictví ve Velké Británii živý.

Korotaeva odjela s Bushem do Španělska do jeho rezidence na dovolenou, na které chtěli společně oslavit své pětiměsíční výročí. Když ale dorazili na místo, čekalo oba nepříjemné překvapení. „Když jsem vešla do pokoje a viděla ji, byla jsem v šoku.  Měla na sobě pyžamo. Celé místo bylo tak zabezpečené, že nechápu, jak se dostala dovnitř,“ prohlásila Ruska Daily Mailu.

Tím však vše teprve začalo. „Andy říkal, že musí vyměnit zámky, protože je posedlá a chce s ním mít děti. Jeho dcera mi řekla, že je bláznivá a žárlivá a že se pořád koukala na moje fotografie,“ pokračovala Maria o Márii. „Když jsem ji viděla, vyběhla jsem z domu a zamkla jsem se v autě. Nechtěla jsem žádný problém, nechtěla jsem žádné drama,“ dodala.

Z vily se ozvaly tři rány

Poté se do celé záležitosti vložil samotný milionář. „Andy vyšel ven a řekl mi, ať se nestrachuju. Říkal, že všechno bude v pořádku, že je to šílená d**ka,“ říká mladá Ruska. Podle ní pak šel milionář dovnitř a náhle se ozvaly tři rány.

Korotaeva tvrdí, že poté zaslechla tři výstřely. Slovenka pak vyběhla z vily, nasedla do Hummeru a odjela. Ruska se snažila dostat dovnitř, ale dům byl zabezpečený tak, že se jí to nepovedlo. Nakonec sehnala policistu až dvě hodiny po střelbě. Když se dostali dovnitř, našli Bushe mrtvého v bazénu s prostřelenou hlavou...

perla99 ( 22. května 2014 18:13 )

Ruská d*vka obviňuje jinou d*vku.............to nemá chybu. A obě mají po " oslíčkovi " !

mariama ( 8. dubna 2014 20:23 )

Ano, i to je mozne, ale spis se priklanim k verzi, kde vrazdila chorobne zarliva byvalka, ktera nechtela prijit o zdroj penez, zivot v luxusu a zabezpeceni se do konce zivota.

mariama ( 8. dubna 2014 20:21 )

Byvala pritelkyne mela do vily stale klice - psali o tom na britskem serveru. Tento pribeh mi pripomnel podobnou story z minulosti. Jednalo se take o Slovenku, ktera ani po cca 12 letech od rozvodu (manzelstvi s dotycnym trvalo jen 1 a pul roku!) "nedokazala" odejit nebot jeji byvaly je uspesny majitel financni firmy a delala vse pro to, aby jeho tehdejsi vaznou znamost znicila. Povedlo se ji, ale az po dlouhe rade let, kdy jeho partnerka uz nemohla situaci dal snaset. Lehce se rekne, ze dotycny muz byl srab, jenze on se sve byvale manzelky bal, jelikoz coby office manazerka jeho firmy o uplne vsem vedela a vyhrozovala mu prozrazenim..... Znicila tak zivoty dvema lidem, ale hlavni je, ze si dal drzi sve teple mistecko v jeho firme a zije si nad pomery;-) Pani, o ktere pisu, byla chorobne zarliva a opravdu zla, kazdy se ji bal.....

jahodove_ticho ( 8. dubna 2014 19:09 )

Vymatlaný zlatokopky se perou o vypelichanýho dědka... Nejlepší je ta story o superzabezpečenym baráku, kam v pohodě slovenská jebka vleze. I když před vchodem stojí její Hummer, tak je její přítomnost překvapí. Když z něj utíká, stihne v esprintu dům opět superzabezpečit

mirunkas ( 8. dubna 2014 17:49 )

Třeba to udělala ta Ruska a Slovenka tam vůbec nebyla...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání