Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zavraždila britského milionáře? Policie pátrá po slovenské modelce!

Autor: ČTK, ljš - 
7. dubna 2014
09:16

Španělská policie zahájila pátrání po mladé Slovence, bývalé přítelkyni obchodníka se zlatem a zlatníka Andrewa Bushe. Tento britský podnikatel byl o víkendu brutálně zavražděn ve své vile na španělském Costa del Sol a právě jeho bývalá přítelkyně je podle policie hlavní podezřelou!

Podle policie měla dívka na Bushe a jeho novou milenku čekat v jeho vile, a pak ji svědci viděli chvatně odjíždět z místa činu v jednom z Bushových luxusních vozů, napsal britský list The Mirror.

Hledanou je podle britských médií asi dvacetiletá modelka Marika Kukučová, která si říká Mayka. Odvolávají se i na její profil na sociální síti Facebook, kde má vystavené mimo jiné i fotografie, na kterých je společně s Andrewem Bushem.

Zdroj obeznámený s vyšetřováním listu The Mirror řekl: "Případ je vyšetřován jako vražda a policie hledá exmilenku mrtvého muže v souvislosti s podezřením, že zločin spáchala. Prověřují možnost, že vnikla do vily v době, kdy byl Bush pryč, a několik dní tu čekala na jeho návrat."

Nynější Bushova přítelkyně, která je britské národnosti a zprávy ji nejmenují, uvedla, že už jednou byla jeho bývalá milenka uvnitř luxusní vily, když se po týdnu nepřítomnosti vrátili. Bush pak musel zavolat bezpečnost, protože ho bývalá milenka odmítala pustit dovnitř.

Jeden ze sousedů novinářům řekl, že se Kukučová nastěhovala k Bushovi do vily před téměř dvěma lety. Až před časem se prý začal místo s ní scházet se svou britskou přítelkyní.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání