Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka vražedkyně: Po vraždě druhého dítěte se zasnoubila!

Autor: ljš - 
3. dubna 2014
14:00

Miluji tě, navždycky! Takové vzkazy dávala matka vražedkyně Lucie K. (21) svému příteli na facebook. Dvakrát s ním otěhotněla a dvakrát svou situaci vyřešila vraždou. Nic přitom nenasvědčovalo tomu, že by se Václav D. o děti nechtěl postarat. Dva měsíce po smrti druhé dcerky ji dokonce požádal o ruku.

S Václavem D. chodila Lucie několik let. S největší pravděpodobností byl otcem obou dětí, které zavraždila. Doprovázel ji na maturitním plese, kde byla podle informací Blesku těhotná poprvé, a o rok později jí uvěřil, když mu řekla, že se jim narodila mrtvá holčička. Pomohl jí dokonce odklidit tělíčko. Společně ho v květnu loňského roku pohodili v igelitové tašce u rybníka Drátovec.

Podle fotografií, které Lucie zveřejňovala na svém facebooku, pak dál bavili a jezdili na výlety, jako by se nic nestalo. V polovině července ji dokonce Václav požádal o roku a ona souhlasila.

Zatímco policie bezvýsledně pátrala po totožnosti krkavčí matky, která dítě u rybníka pohodila, koupili si snoubenci druhého pejska. "A miminko je doma :)," komentovala to Lucie chladnokrevně na sociální síti, jako by nevěděla, že dvě miminka už sama zavraždila. Pejska, kterého narozdíl od svých dětí chtěla, si však příliš neužila, policie ji dopadla o měsíc později...

beladona ( 4. dubna 2014 02:05 )

CO TO PLÁCÁŠ ZA KRAVINY ? Je tohle omluvitelný důvod zabít dýchající, teploučké , kňourající, bezbranně a bezmezně oddané lidské mládě? No ty jsi dement!

miss.stekota ( 3. dubna 2014 23:57 )

koko61:nikdo se do Tebe nenaváží, hlavně že víš víc, protože se to stalo vedle Tebe a už vůbec s tím nikdo neběžel do Blesku, jako Ty poseroutko. A já si to zrovna přebrala, jak to Marie myslela a ona je zrovna tak jízlivá jako já, čau sračko (03. 04. 2014 23:49) reagovat nahlásit Ne, marie jízlivá jako ty fakt není. A ty jsi prostě debilka, víc nemá smysl to komentovat.

tigruska ( 3. dubna 2014 23:54 )

Proč by se nemohla ozvat? Napsala slušný příspěvek..

koko61 ( 3. dubna 2014 23:49 )

nikdo se do Tebe nenaváží, hlavně že víš víc, protože se to stalo vedle Tebe a už vůbec s tím nikdo neběžel do Blesku, jako Ty poseroutko. A já si to zrovna přebrala, jak to Marie myslela a ona je zrovna tak jízlivá jako já, čau sračko

koko61 ( 3. dubna 2014 23:37 )

zase slovenská sv.i.ně se ozývá, táhni na slovač

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání