Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Před deseti lety zabil Barborku, teď okradl dědu! A dostal jen podmínku

Autor: Tomáš Koníček - 
21. března 2014
10:02

Před deseti lety zavraždil Robin P. (23) v Kmetiněvsi Barboru N. (†13) a nikdy za to nebyl potrestán. Teď po deseti letech opět stanul před soudem. Okradl dědu přítelkyně. Dostal tříletý trest s pětiletou podmínkou.

Vloni v červenci se kmětiněvský vrah domluvil s přítelkyní Petrou P. (25), že okradou jejího dědu Františka P. (†86). Pozvali ho k sobě domů, sebrali mu klíče a zajeli si k němu pro 92 tisíc korun. Tak byla stavěna obžaloba.

Včera se Robin (nyní se jmenuje Robert P.) dostavil ke kolínskému soudu. Celou dobu si zakrýval obličej. Přišla i povedená vnučka Petra. Zatímco ona s brekem vypovídala, on se výpovědi vzdal. „Nechtěla jsem dědovi ublížit. Vymyslel to Robin,“ líčila obžalovaná. U soudu chyběl jen hlavní svědek. Okradený senior totiž nedávno zemřel na infarkt.

Video Vrah Báry z Kmetiněvsi znovu u soudu! - Tomáš Koníček, Petr Novotný
Video se připravuje ...

Ortel za 90 minut

Během hodiny a půl si pak Robin vyslechl trest. „Odsuzuje se k tříletému trestu odnětí svobody s pětiletou podmínkou a dohledem probačního úředníka,“ řekl soudce Zbyněk Kulich. V odůvodnění rozsudku pak zmínil, že dle jeho názoru podmínka dává naději, že bude mít nápravný účinek.

Třetí podmínka

Od doby, kdy se v devatenácti letech dostal z diagnostického ústavu, byl toto už třetí Robinův soud. Vloni dostal za napadení podmínku a letos dostal podmínku za řízení v opilosti.

Podle informací Blesku se pohybuje na hraně zákona pořád. Na denním pořádku jsou drobné krádeže a rvačky.

Soud také odsoudil jeho přítelkyni. Ta měla dosud čistý trestní rejstřík. Dostala trest 15 měsíců s podmínkou na 30 měsíců.

Co se stalo v Kmetiněvsi?

Prvního ledna 2004 se v malé vesničce (300 obyvatel) na Kladensku stala brutální vražda. Tehdy dvanáctiletý Robin P. s nožem přepadl Barunku N. (†13) a ubodal ji. Následně ji zatáhl ke křoví a mrtvou znásilnil. Hledání vraha trvalo 9 měsíců a našel se až podle vzorků DNA, které odevzdalo 700 lidí z okolí. Robinovi byla nařízena ústavní léčba, ale od devatenácti let je volný a má čistý trestní rejstřík. Dále páchá trestnou činnost.

tarot666 ( 21. března 2014 19:28 )

aanitaa ( 21. března 2014 18:55 )

aanitaa ( 21. března 2014 18:55 )

aanitaa ( 21. března 2014 18:54 )

tak to mas pravdu jeho fotka by mela byt vyvesena na verejnych mistech a pri potkani na neho ukazovat prstem .

adolfhujer ( 21. března 2014 16:49 )

Vrahův profil na Facebooku : https://www.facebook.com/vincent.vega.1238?fref=ts Bohužel má skryté fotky, přátele.....Jde mu pouze napsat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání