Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nehoda v Rožnově: Ten haj** tady závodil. Zavřít by ho měli až zčerná!

Autor: Slávka Červená - 
13. března 2014
19:00

Lidé v Rožnově pod Radhošťem Lukáše H. (20), který na chodníku srazil a zabil Kačenku P. (13), dnes nikterak nešetřili. Podle některý byl navíc mladík svými zběsilými excesy za volantem v okolí vyhlášený.

Policisté stále nehodu šetří. Rychlost musí určit znalec. Ovšem dva vyvrácené stromy, betonový sloup, zničená brána a plot mluví za vše. Rodiče jsou naprosto zdrceni. „Bylo to naše vymodlené dítě. Měla samé jedničky, plno plánů. Není to nešťastná náhoda. Řítil se jako blázen a ona šla po chodníku na autobus. Jela do hudebky,“ řekl Blesku nešťastný otec. Podle místních za viníkem z Prostřední Bečvy již někdo zametá stopy. „Na facebooku se dříve chlubil, „za kolik to dá“. Jak rychle zvládne trasu Rožnov – Hutisko-Solanec! Už to tam není.," uvedl jeden z místních.

Víc lidí potvrdilo, že jezdil jako blázen. „Ten hajzl si tady normálně závodil. Otec má asi dost prachů, když mu koupil k narozeninám bavoráka,“ dodal člověk blízký rodině. Smutek ovládl i gymnázium, kam Kateřina druhým rokem chodila. Nad vchodem vlaje černý prapor. „Spolužáci jsou z toho hodně špatní. Byla skvělá. Vyhrávala za školu zeměpisné olympiády,“ prozradila studentka (16). Pietní místo studenti udělali v zahradě školy u sochy. Tam nosí květiny a svíčky.

Video Pietní akt v místní škole. - Slávka Červená
Video se připravuje ...

Ještě se ohlédla, co se děje

„Na chodníku jsem si jí všiml, jak šla. Pak jsem uslyšel hroznou ránu a jak zakvičely gumy. Tak jsem se otočil. Ještě jsem viděl, jak ona se ohlédla taky co se děje. To ten kluk narazil do sloupu. Zvedla se velká oblaka prachu. Neviděl jsem chvíli nic až ten konec. Bežel jsem jestli to stihla a uviděl tu hrůzu. Od záchrany ji chyběly asi tři metry,“ přiblížil Blesku soused Jan (61).

Video Svědek tragické nehody popisuje celou událost. - Slávka Červená
Video se připravuje ...

nejchytrejsi_cech ( 14. března 2014 08:58 )

Průměrná výše IQ občana České Republiky je 106.77 bodů. Zajímalo vás někdy jak vysoké je přibližně to vaše? Pokud ano, tak neváhejte a vyzkoušejte si jeden z našich IQ testů! Více informací a samotný test naleznete na této adrese: http://zjistete-sve-iq.okamzite.eu Hodně štěstí a správných odpovědí!

milofr ( 13. března 2014 22:10 )

ještě sem zapoměl na to čtvrcení jak píše "petrpan123"

milofr ( 13. března 2014 22:09 )

Nejenom toho parchanta ale i jeho tatíčka, určitě to bude nějakej politik nebo jinej zločinec tohoto druhu!!!

aanitaa ( 13. března 2014 21:42 )

Tak to je hrozny nestesti . Je mi z toho moc smutno. Chudaci rodice !!!

aanitaa ( 13. března 2014 21:40 )

Souhlasim

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání