Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mladík v luxusním BMW zabil na chodníku 13letou dívku!

Autor: ljš - 
12. března 2014
12:45

Byla zřejmě na cestě domů, ale k rodičům už nedošla. Teprve třináctiletou dívku srazil dvacetiletý mladík v luxusním BMW. Na chodníku, kde měla být v bezpečí! Dívenku bohužel nezachránil ani rychlý převoz vrtulníkem do nemocnice.

K tagédii došlo v odpoledních hodinách v Hážovicích, místní části Rožnova pod Radhoštěm. Dvacetiletý muž ze sousední obce Prostřední Bečva řídil svoje BMW ve směru k Viganticím - rodné vísce fotbalového útočníka Milana Baroše.

"Při projíždění levotočivé zatáčky se dostal vpravo mimo silnici, kde narazil nejprve do stromu a následně do betonového sloupu elektrického vedení, který přerazil. Vozidlo bylo nárazem odmrštěno zpět na komunikaci a pak do protisměru, kde se dostalo až na chodník, kde se právě nacházela 13letá dívka. Řidič ji srazil a pak ještě narazil do stromu," řekla policejní mluvčí Lenka Javorková.

Dívenka utrpěla velmi vážná zranění a musela být letecky transportována do nemocnice v Brně. Tam bohužel po několika hodinách zemřela.

Řidič ani jeho dvaadvacetiletý spolujezdec vyvázli z nehody bez zranění. "Alkohol ani jinou návykovou látku jsme u řidiče nezjistili. Dvacetiletý řidič je podezřelý z trestného činu usmrcení z nedbalosti. Kriminalistům by při vyšetřování dopravní nehody pomohlo svědectví lidí, kteří nehodu viděli. Žádáme tedy možné svědky, aby kontaktovali linku 158," dodala mluvčí.

nina89 ( 18. března 2014 20:41 )

Nemate nahodou ty videa stazene? Je to dulezite pro vysetrovani, ale Holub uz je smazal ze sveho facebooku.

ninga ( 12. března 2014 16:01 )

"Život není jenom o tom vyrůst, pracovat a zemřít." (pravil na své ksichtknize Lukáš Holub) podle obrázků a popisků to vypadá na pěknýho zmetka

akko ( 12. března 2014 15:38 )

Dalsi lehkomyslnej blbecek,co pred bourackou nevedel,ze jeste neumi jezdit...rodicu te divenky je mi strasne lito...a toho parchanta at zavrou...je postrachem silnic...precenil se a zaplatil za to zase nekdo jiny...uz mu nikdy nevratit ridicak...uz ho nikdy nepustit na silnici...

zkzkz ( 12. března 2014 15:27 )

viipl ( 12. března 2014 14:37 )

Popravdě je to protekční fracek, jeho otec vlastní nemalou firmu a dokonce se ještě na facebooku chlubil, že se může v autě na palubním počítači dívat na seriály..kdo nevěří, tady jej máte https://www.facebook.com/lukas.holub.14

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání