Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Pirátka na silnici smrti: Čára není zeď

Pirátce se nechtělo jet v koloně.
Pirátce se nechtělo jet v koloně.  (Autor: Policie ČR)
Autor: sch - 
7. března 2014
10:46

Plná čára na silnici není zeď. Hloupé rčení řidičů předvedla v praxi řidička, kterou nebavilo se trmácet v koloně podle předpisů po nechvalně proslulé "silnici smrti" z Havlíčkova Brodu do Svitav.

Nejdřív přejela plnou čáru, pak s plynem na podlaze překročila rychlost o 40 km v hodině, předjela kolonu, a zpět se vrátila dokonce přes dvojitou plnou čáru!

Ve spěchu nespostřehla, že ji sleduje passat a v něm policisté. Pirátka pokutu nedostala. „Podobné případy se řeší ve správním řízení, ženě hrozí zákaz řízení od šesti měsíců do jednoho roku,“ řekla Aha! policistka Iva Šebková.

Video Ženu nezastavila ani dvojitá čára. - Policie ČR
Video se připravuje ...

jsemtady ( 7. března 2014 13:20 )

Ho.vno se jí stane! Stačí říct že nemá u sebe řidičák a bude vesele jezdit dál. Viz kauza Janoušek! Trochu to vyšumělo do ztracena,že?!!

bersimalinecka ( 7. března 2014 11:56 )

záchovy

bersimalinecka ( 7. března 2014 11:54 )

s jednou takovouhle kravkou které nemají pud sbezazáchovy probíhá dnes soud v Ústí srazila klučinu,zemřel a ona tvrdila že myslela že přejela meďákem psa..Její muž popsal před soudem že když přišel po ní domů ona pila a tančila.Vypichujou tam všechno co do sebe před tím, než zabila,narvala -iDnes.rodina kluka je na tom tak že snad ani hůř nemůže být.Táta má raka v krku a máma je totálně psychicky na šrot.Ježíš mě je na bl.ití

wimr ( 7. března 2014 11:40 )

to je důležitá zpráva v policejním státě kde důchodci chcípaj hlady a ročně se jim přidává čtyrycet kaček, je to k zblití co vymyslel kalousek a knížepán fuj

Mahony666 ( 7. března 2014 11:04 )

Předjížděla, a to dokonce s plynem na podlaze. No ještěže přitom nestála na brzdě. Hlavně SENZACÉÉÉ!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání