Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dům, kde vraždil Dahlgren, je na prodej: Na prohlídce v domě smrti

Autor: ljš, pie - 
25. února 2014
05:01

Nádherný dům s bazénem, terasou a vkusným interiérem. Místo na první pohled jako stvořené pro spokojený život rodiny s dětmi. Za normálních okolností by si tu pravděpodobně zájemci i přes poměrně vysokou cenu podávali dveře. Jenže fakt, že v domě chladnokrevný vrah Dahlgren zabil své čtyři příbuzné, odradí každého.

Realitka nabízí dům za osm a půl milionu korun. Mezi fotografie, kterými objekt nabízí, ale raději nezařadila pohled zepředu. Pravděpodobně proto, aby si zájemci jednopatrový domek nespojili s Dahlgrenovým řáděním okamžitě.

Podle reportéra deníku Aha!, kterému se podařilo dům v Brně-Ivanovicích navštívit, uvnitř brutální čin nic nepřipomíná. Pokoje jsou čistě vymalované a uklizené.

V jednopatrovém domku je kuchyňský kout a pět místností, z nichž největší je vkusně zařízený obývací pokoj s krbem. Koupelna s toaletou a komora se nacházejí v patře. Krom bazénu má dům tak rozlehlou terasu s vířivkou. K dispozici je také garáž. V té však vrah těla svých obětí shromáždil a pokusil se je zapálit.

Co se stalo?

Američan Kevin Dahlgren ubodal 22. května svou sestřenici Veroniku H., jejího manžela Martina H. a staršího syna Filipa. Nejmladší David přišel do domu až po obědě. Netušil, že na něj čeká vraždící monstrum. Z domu pak utekl taxíkem do Vídně a odletěl zpátky do Spojených státu, ty se ho ale po několika měsících rozhodly vydat do Česka.

Připomeňte si video z pohřbu zavražděných:

Video Rakve s ostatky zavražděných odvezly pohřební vozy za potlesku všech přítomných - Blesk - Ondřej Požár
Video se připravuje ...

aanitaa ( 25. února 2014 11:02 )

ok

aanitaa ( 25. února 2014 11:00 )

Ten dum bych nechtela ani zadarmo. .....proc tapetuje tady ??

tenzmrtodvedle ( 25. února 2014 10:43 )

velitel.velitelu ( 25. února 2014 10:37 )

Jo, taková díra po granátu

bersimalinecka ( 25. února 2014 10:34 )

proč závist?Tam určitě něco bylo.Ve školství se stále brečí že mají málo a hudebník?no tak teda nevím.I když žili v cizině než se tady usadili.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání