Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Satanistka (19), která zabila několik desítek lidí, tvrdí: Jsem jako seriálový Dexter!

Autor: ČTK, lm - 
18. února 2014
21:29

Je jí teprve devatenáct let, ale na rukou už má krev několika desítek lidí. Řeč je o Američance Mirandě Barbour, která se přiznala k minimálně 22 vraždám na území Spojených států. Na svou obranu tvrdí, že se inspirovala seriálem o fiktivním sériovém vrahovi a stejně jako on vraždila jen "špatné" lidi.

Úřady v Pensylvánii zadržely Mirandu Barbour a jejího manžela Elyttea (22) loni na podzim kvůli obvinění z vraždy dvaačtyřicetiletého muže, s nímž se žena seznámila přes inzertní server Craigslist. Oba loni v prosinci před soudem vinu popřeli.

Barbour poskytla poté ve vazbě rozhovor pensylvánskému listu Daily Item. Přiznala se v něm k zabití muže, který byl podle ní jednou z desítek takových obětí, jež v posledních šesti letech zabila. Američanka neuvedla přesně kolika lidem vzala život, počet obětí se odhaduje mezi 22 až stovkou. "Když jsem došla k číslu 22, přestala jsem počítat," vysvětlila. "Pamatuji si všechno. Je to jako dívat se na film." Americkým médiím rovněž sdělila, že byla součástí satanistického kultu. K tomu se prý přidala v pouhých 13 letech.

Mladá vražedkyně se přirovnává k seriálovému sériovému vrahovi Dexterovi. Prý stejně jako on vraždila jen "špatné" lidi. Vybírala si oběti mezi těmi, kteří zneužívali děti, nebo dlužili peníze. Dokonce přijala vraždící alter ego, kterému říkala "Super Miranda". A podobně jako sériový vrah v televizi měla i oblíbený nůž, kterým zabíjela a na jehož rukojeť si dělala zářezy za každou oběť.

Dostane trest smrti?

Podle agentury Reuters není jasné, zda má policie důkaz, který by mohl vražedkyni spojovat i s jinými případy zabití než s tím, kvůli němuž ji úřady stíhají. Prokuratura tvrdí, že Miranda se pro oběť zastavila autem, ve kterém se skrýval její manžel. Ten pak na její znamení dotyčného uškrtil, zatímco jeho manželka oběti zasadila zhruba 20 bodných ran.

Obžaloba chce pro Mirandu a jejího dvaadvacetiletého manžela Elyttea navrhnout trest smrti. S tím ale nesouhlasí právník mladé vražedkyně. Podle něho je americký soudní systém často náchylný k chybám a nejednou byl k trestu smrti odsouzen nevinný člověk. Miranda řekla, že pokud se ještě někdy dostane na svobodu, bude v zabíjení pokračovat.

alex0800 ( 16. října 2014 08:18 )

On nikdo neumí spočítat zářezy na noži, aby věděli, kolik lidí zabila? . . No jo, vlastně USA.. Tam se počítat nikdy neumělo.. Mají spočítané, že vlastní 8500 tun zlata, ovšem to neexistuje. Fort Knox je prázdný již od 70. let.. . . Tato satanistická(zednářská) země zkrátka zkrachovala ještě předtím, než začala rozkrádat východní blok Evropy.. Proto nás tak nutně potřebují a infikují.. . . Ale Ruský medvěd a Čína jejich USD již nedotují a tedy krach USA je neodvratitelný, pokud skutečně nerozpoutají jadernou válku, aby oživili svou toxickou ekonomiku za cenu pár set milionů lidských životů.. USA je vlastněná korporacemi a těm nikdy na plebs nezáleželo, což dokazují zabíjející léčiva, jídlo ATD..

mortis69 ( 19. února 2014 11:26 )

Vymlouvat ti to nebudu,ale jak to souvisí s článkem-potažmo Satanizmem? Podobné výlevy píšou ti,co mají stejné pohnutky a bojí se odhalení

mortis69 ( 19. února 2014 04:41 )

Stejně jako Nový zákom Křesťanské Bible.Starý zákon a Apokryfy ještě obsahují historická fakta,a pak už je to jen snůška lží k ovládání mas Satanskou Bibli sepsal Antonem La Vey v roce 1969 (zrovna jsem se narodil )a jeho desatero nikterak nenabádá k rituálům,nebo vraždění.Je to jen o tom užívat si života a nebýt spoutaný konvencemi-prostě takový protipól desatera Křesťanů 1,Satan znamená ukájení choutek,nikoli odříkání. 2,satan znamená živoucí existenci,nikoli vymyšlené báchorky. 3,Satan znamená neposkvrněnou moudrost,nikoli pokrytecký sebeklam. 4,Satan znamená laskavost,k těmkkteří ji zasluhují,nikoli lásku,vyplýtvanou na nevděčníky. 5,Satan znamená pomstu,nikoli nastavení druhé tváře. 6,Satan znamená odpovědnost vůči odpovědným,nikoli péči o psychické upíry. 7,Satan znamená člověka jako pouhé zvíře,někdy lepšího,mnohem častěji však horšího než ti,co kráčejí po čtyřech,člověka,jenž se díky božskému duchovnímu a intelektuálnímu vývoji stal nejskaženějším zvířetem. 8,Satan znamená všechny takzvané hříchy,jelikož vedou k fyzickému,mentálnímu,nebo enočnímu uspokojení. 9,Satan je nejlepším přítelem,jakého kdy církev měla,jelikož jí po celá léta pomáhal udržovat v chodu

kapka6 ( 19. února 2014 03:05 )

satanistka, kdyby věděla, že je to jenom výplod mysli. Nic takového neexistuje. Lidé by měli myslet moderněji nebo zas budou mít místo zeměkoule desku !!!!

deratizator ( 19. února 2014 01:34 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání