Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vražda v tramvaji č. 17: Zabiják prý ženu (†64) popravil kulkou do hlavy

Ženu (†64) našli cestující v zastávce u Libušského potoka.
Ženu (†64) našli cestující v zastávce u Libušského potoka.  (Autor: Policie ČR, policejnidenik.cz)
16. února 2014
20:39

Záběry, z nichž mrazí! Policie zveřejnila podobu ženy (†), kterou ve čtvrtek našli cestující v tramvaji číslo 17 před zastávkou U Libušského potoka v pražských Modřanech. Takhle vypadala, když ještě žila.

Všechno se odehrálo během necelé třičtvrtě hodiny. Žena nastoupila na Palackého náměstí a jela přes Podolskou vodárnu, Nádraží Modřany až na konečnou zastávku tramvají Levského. Těla v druhém voze si řidička tramvaje nevšimla a vydala se na zpáteční cestu. Na zastávce U Libušského potoka cestující tělo objevili a přivolali pomoc. Kdy a jak přesně vrah udeřil, není jasné. Podle TV Nova ji našli s prostřelenou hlavou. Policie prohledává okolí celé tratě a pátrá po zbrani.

"Touto cestou žádáme veřejnost a případné svědky, kteří viděli ženu nastupovat do tramvaje číslo 17 na Palackého náměstí a to ve čtvrtek 13. února okolo 9:55 hodin, aby se neprodleně obrátili na linku 158," uvedl mluvčí policie Jan Daněk s tím, že uvítají i svědectví, kteří tramvají jeli v opačném směru z konečné Levského v 10:24 hodin směrem do centra.

Podstatné je pro kriminalisty svědectví i od cestujících, kteří uvedenou tramvají jeli, ale nemuseli si ničeho podezřelého všimnout. Důležité je totiž zmapovat poslední hodiny života mrtvé ženy.

wery.33 ( 17. února 2014 11:38 )

 těch možnosti je strašně moc..mohla mít na někoho keci ten ji pak popravil,najemna vražda?? Atd atd..tramvaj v této hodině jezdí prázdná obzvlášť u posledních stanic a v druhém vagone tuplem.Přeji ať se to vyřeší jelikoz se tady poslední dobou dejou věci...

znalec ( 17. února 2014 08:32 )

je to dlouhý rovný úsek trati mírně do kopce před konečnou,dopoledne tam jezdí poměrně málo lidí a v druhém voze tam docela dobře mohli být jen dva lidi,vrah a oběť, zastřelil,vystoupil a nikdo si ničeho v předním voze nemusel všimnout...

miroslav ( 17. února 2014 02:05 )

Už tolik nehulte-dík

petrusaa ( 16. února 2014 21:55 )

Pod máte cca 5000 kč můžete mít střelných zbraní naprosto funkčních,které uschováte třeba do dlaně, plnou bednu či kýbl.Jak pravil Švejk já bych si pořídil browning,tím postřílíte, hned tucet arcivévodů,tlustejch i hubenejch

marie60 ( 16. února 2014 21:54 )

Už si mě laskavě nevšímej !!! To abych měla strach sem něco vůbec napsat.Navážíš se poslední dobou do většiny lidí. Co je na tom divného, že jsem si hned vzpomněla na tenhle případ? Ty jsi vážně podivín, s kterým se nedá ani diskutovat,ty nájemná vraždo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání