Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Odložený případ: Soud vzal do vazby muže obviněného z vraždy v roce 2005!

Autor: Jan Čada - 
7. února 2014
18:32

Po osmi a půl letech se v základech chvěje kriminalistický pomník z Otrokovic. Jde o případ Pavla Nevařila (†29), kterého našli brutálně zavražděného na podzim 2005 v jeho bytě v Otrokovicích. Soud v souvislosti s tímto případem uvalil vazbu na muže, který by mohl být vrahem.

U okresníjho soudu ve Zlíně se teď řešilo, zda uvalí vazbu na 37letého muže, který byl už před lety v okruhu podezřelých, policejní vyšetřování tehdy ale nepřineslo důkazy jeho viny. Před pár desítkami hodin ho ale údajně na základě nového vyšetřování a důkazů zatklo policejní komando. Po dvouhodinovém jednání soud návrh státního zástupce na uvalení vazby akceptoval.

„Je stoprocentně nevinný, policie a její nový tým Tempus vyšetřující staré případy potřebuje za každou cenu úspěchy, hledají obětního beránka, tehdy můj kluk volal později mrtvému a ten mu řekl, že u něj někdo je, po tom by měli jít,“ říkal před budovou soudu otec muže, kterého už policie obvinila z trestného činu vraždy.

„Nevěřím, že by se něčeho podobného dopustil,“ třásla se zimou přítelkyně. „Případ znám, udělal jsem si svoji analýzu, stopy vedou úplně jinam,“ domníval se před soudem rovněž postávající známý obviněného.

tonda.rtut ( 10. února 2014 16:31 )

A na domněnku uživatele "alfasamec" se dá říct jedno! To,že si někdo důkladněji prostuduje případ a má na něj svůj názor o pachateli,ještě neznamená,že je spolupachatel!! Blbost!!

tonda.rtut ( 10. února 2014 16:28 )

Zřejmě slečna rozmaryna má o pachateli bližší informace,měla by je sdělit vyšetřujícím složkám...Bože! Pavla je mi pochopitelně taky líto,ale podezřelí z jeho vraždy,je nevinný. Pro pravé pachatele těchto hrůzných činů počítáme s odpovídajícím trestem. To,že je ve vyšetřovací vazbě ještě neznamená,že je vinen,ale jen podezřelý. Názor slečny rozmaryny,na trest smrti,nesdílím!! Pachatel musí být usvědčen dostatečnými důkazy.

rozmaryna ( 8. února 2014 09:36 )

To je tedy úroveň pisatele článku: "Tehdy můj kluk volal později mrtvému a ten mu řekl, že u něj někdo je, po tom by měli jít,“ říkal před budovou soudu otec muže," Takže mrtvý Pavel s ním mluvil! Já myslela, že mrtví nemluví. Pavla je mi moc líto a je velká škoda, že už není trest smrti. Celých 8.5 roku jsme věděli, že to udělal on. On jediný nebyl ochoten jít na detektor lži.

alfasamec ( 7. února 2014 18:51 )

„Případ znám, udělal jsem si svoji analýzu, stopy vedou úplně jinam,“ domníval se před soudem rovněž postávající známý obviněného. ------------------------------------------------------------------------------------- -------------- Že by spolupachatel?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání