Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kluk (12) z nudy střílel z okna: Seniorku zasáhl do obličeje!

Kluci stříleli z nejvyššího okna nad vchodem. Postřelená seniorka je stále hospitalizována
Kluci stříleli z nejvyššího okna nad vchodem. Postřelená seniorka je stále hospitalizována  (Autor: Foto Blesk - Helena Lacinová)
Autor: lac - 
5. února 2014
18:40

Pár facek by zasloužili dva kluci (12 a 17), kteří si prázdninovou nudu krátili střelbou z okna na chodník. Prý náhodně mladší z nich zasáhl ženu (72). Diabolku jí lékaři museli vyoperovat z tváře!

„Ucítila jsem ostrou ránu a sáhla si na tvář. Prsty jsem měla od krve,“ popsala včera Ljudmila V. (72) pondělní drama. Stalo se to na chodníku, když mířila na autobusovou zastávku. Všimla si, jak poté někdo rychle dovírá okno v paneláku poblíž. Rozrušená žena požádala holčičku na zastávce, aby ji pomohla na mobilním telefonu vytočit dceru (38), aby zavolala pomoc.

„Žena měla viditelné zranění a strážníci jí poskytli první pomoc. Pak ji sanita odvezla do nemocnice,“ řekla včera mluvčí městské policie Ilona Kozlová s tím, že střelce se strážníci vydali hledat. Zjistili, že ti z bytu utekli, ale chytili je nedaleko. Zraněná zůstala hospitalizovaná.

„Měla jsem štěstí, že mi diabolka uvízla ve svalu, ale nevím, zda nebudu mít poškozený sluch,“ bojí se seniorka. Rodičům by vzkázala, aby se svým dětem více věnovali, protože takový čin je těžko omluvitelný. Reportérka Aha zjistila, že mladší kluk a střelec má s chováním problémy i ve škole. „Šikanoval. Už to ve škole řešili,“ řekl jeho spolužák. Policii se mladíci doznali a ta případ řeší jako pokus o ublížení na zdraví. Použitá vzduchovka patří otci střelce a měl ji ve skříni. Starší kluk je jeho bratranec.

centorio ( 6. února 2014 03:48 )

kdyby ji ale trefil opar nahoru,tak by to bylo horsi,pani ma pravo je zalovat a chtit odskodovani,protoze takovy si nic jinyho nezaslouzi,mohli ji taky trefit do oka, jinak prijed ja vemu vzduchovku a nasiji ti par s 50 metro at vis jak to boli,pak budes asi mluvit jinak

nutelka0 ( 6. února 2014 01:18 )

Tak nevim kdo je tady retard.Zasadne HAVLOVY DETI.A tebe ucil psat kdo?Nemuzes mit vic jak tri tridy zakladky a podle toho vypadaji i tvoje komentare.Jo a meky taky ne ale mekky.Pecka je i ta tvoje skrYn...na levI stane....Je videt,ze mas trvale nasledky kdyz te trefili z 2,5m.

Xeen ( 6. února 2014 01:16 )

Co říkáš je naprostá hovadina, najdi si o tom něco, střílel jsem ze vzduchovky dost let závodně a ono je totiž vzduchovka a vzduchovka. Když srovnám jen nejběžnjší v česku používané zlamovací slavie 631 a 634 Slavia 631-> úsťová rychlost 170 m/s Slavia 634-> úsťová rychlost 240 m/s! A to je už solidní rozdíl v penetraci. Navíc naprosto zásadně rozhoduje KAM se trefíš i pod jakým úhlem. Pokud je to přes maskáče do zadnice, většinu síly sežere oblečení a máš fakt jen štípanec. Pokud je ale zásah na nechráněnou kůži kde je těsně pod ní kost - typický případ obličeje, navíc kůže starších lidí zdaleka není tak pevná a odolná - veř tomu že hladce prorazí kůži zastaví se právě až o kost.

peterrr ( 6. února 2014 00:45 )

divam se na fotku te pani ma to pod uchem na levi strane a ne oblicej (nehajim ty kluky byt můj tak dostane co proto ) a rodič za to nemuže deti uzamceny skryne lakaji (ale par facek jim neubliži ) a ta ženska bude marodit a chtit vytriskat prachy mnela drobnou tecku na krku žadna krev ani nic kdyby to bylo tak z metru to ubliži ale podle toho co sem videl kdybi ji trefil o par cisel niž si to ani nevšimne

peterrr ( 6. února 2014 00:35 )

strefil se do krku neschvaleju to jednani ale vzduchovka na 50 a vic metru tam krev netece zustane znaminko a modrina dostal sem z 2.5 metru a žadna krev ( pokak to nejsou oči tak max modrina je to nafoukly a souhlasim s majojo ale nebylo to do tvare na tn.cz jsou fotky je to pod uchem nekde na krku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání