Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutální přepadení benzinky v Praze: Lupiči svázali prodavačku! Policie prosí o pomoc

Autor: šim - 
31. ledna 2014
11:32

Noční služba na benzince v Praze na Poděbradské ulici se pro 35letou ženu stala noční můrou. Ve středu v půl čtvrté ji přepadli dva maskovaní lupiči. Na ženu zaútočili, odtáhli ji do kanceláře a tam ji svázali. Policie, která zveřejnila záběry z bezpečnostních kamer, prosí o pomoc.

Přepadení se stalo ve středu 29. ledna kolem půl čtvrté v noci. Dva muži zazvonili na obsluhu čerpací stanice v Praze 9 s tím, že si chtějí koupit cigarety. Žena je vpustila dovnitř, a když se otočila pro cigarety, jeden z lupičů přeskočil pult, chytil ji za krk a dožadoval se vydání všech bankovek z pokladny a trezoru do igelitové tašky.

Ženu pak odtáhli do kanceláře, kde jí ruce, nohy a ústa zalepili lepicí páskou. Poté utekli zadním vchodem.

Podle kriminalistů se jedná o muže ve věku kolem třiceti let, střední postavy, světlé pleti, kteří hovořili česky s ruským nebo ukrajinským přízvukem. Jeden byl oblečený do modrých tmavých džínů, černé bundy se světlými pruhy na ramenou a pod ní měl světlou mikinu s kapucí. Na hlavě měl černou čepici, na rukou tmavé rukavice a na nohou hnědé boty. Druhý měl černé kalhoty, světlou mikinu s kapucí, hnědou zimní bundu, černé boty a rukavice, v ruce držel černou igelitovou tašku.

Dvojice mužů odcizila asi padesát tisíc korun a kriminalisté ji podezřívají ze spáchání trestného činu loupeže.

Za tento skutek jim pak hrozí až desetileté vězení. Jakékoliv informace vedoucí k dopadení mužů přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158.

Video  Prodavačku svázali lepicí páskou! Police žádá o pomoc  - Tomáš Polák
Video se připravuje ...

valdom_hayzle ( 1. dubna 2014 18:35 )

Měl bych jedno řešení - kdo vstoupí kamkoliv s kapucí na hlavě, okamžitě zastřelit. Normální člověk si ji automaticky sundavá, a kdo ne a ještě má v noci např. sluneční brýle, je potenciální gauner

horstfuxteleshop ( 31. ledna 2014 12:50 )

je to chyba majitele pumpy, že tam nechává samotnou ženskou přes noc a jinak těch padesát tisíc si pan majitel nakrade hned druhý den za dopoledne, takže se vlastně nic nestalo, hlavně že je ta paní v pořádku

jezibababa ( 31. ledna 2014 12:46 )

Prosím majitele Blesku, aby přestal s tou debilní reklamou, kterou spouští dole uprostřed monitoru přes psaný text. Nemyslíte, že už je to trochu moc?

abvydavatelstvi ( 31. ledna 2014 11:52 )

V jiných státech se v noci na benzinku nedostanete... jenom přes okynko můžete nakupovat... její chyba že je pustila .... lidé jsou pořád důvěřivi dokud se tvrdě nepouci...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání