Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Amandu Knox odsoudili za vraždu po sexuálních orgiích: Změnila vzhled, vypadá jako školačka!

Autor: shp - 
31. ledna 2014
08:54

Příběh jako z hollywoodského dramatu! Američanka Amanda Knox (26), kterou včera italský soud uznal opět vinnou z vraždy Meredith Kercher (†21), jež zemřela po večírku plném alkoholu, drog a perverzního sexu, prohlásila, že ji budou muset chytit, aby ji dostali zpět do vězení! Veřejnost se snaží o své nevině přesvědčit novým vzhledem.

Amanda byla včera u italského odvolacího soudu opět uznána vinnou z vraždy Britky Meredith Kercher, která byla její spolubydlící v Itálii. Odsouzena byla na 28,5 roku ve vězení. Na veřejnosti se snaží nyní působit nevinně. Image sexy ženy vyměnila za vzhled téměř školačky. Knox si změnila účes a nosí dioptrické brýle.

Do basy se ale za žádnou cenu vrátit nechce a italským úřadům podle Daily Mailu vzkazuje: „Budou mě muset chytit a strčit mě tam. Budu kopat a křičet.“  Společně s Amandou byl včera odsouzen i její někdejší přítel Raffaele Sollecito, který by měl strávit za mřížemi 25 let.

Vražda po sexuálních orgiích

Podle soudu Knox společně se Sollecitem donutili v roce 2007 Kercher zúčastnit se perverzního sexuálního večírku, na kterém alkohol tekl proudem a jeho účastníci užívali i drogy. Právě po těchto orgiích měla být Kercher zabita.

Video Brutální vražda při perverzních origíích! Kdo to byl? - Tomáš Polák, Reuters
Video se připravuje ...

Knox i Sollecito svorně odmítají, že by s ubodáním britské studentky měli cokoliv společného. Knox již v italském vězení strávila čtyři roky a udělá cokoliv, aby se tam nemusela vrátit.

Amanda skrývá svoji tvář

Nyní bude záležet na amerických úřadech, zda Itálii Knox vydají. Američanka byla po vynesení nového rozsudku spatřena u svého domu. Příbuzní ale pod bundou skrývali její tvář. Je to tvář bestie, nebo nevinné oběti soudnického omylu?

tibette ( 2. února 2014 23:23 )

...alespoň trochu prostudovali fakta a důkazy a podívali se na to trochu nezaujatě.

tibette ( 2. února 2014 23:19 )

No já teda nevím, nejsem z Kalifornie a po přečtení všech článků, které se objevily jak v českém tisku tak i v zahraničním tisku by člověk opravdu dost lehce nabyl dojmu, že to musí být nějaká šílená vražedkyně a že to určitě spáchala, ale zkusili jste si přečíst nějké trošku objektivnější články? Podívat se na všechny důkazy, které obžaloba prezentovala? Opravdu si myslíte, že když je na místě činu nalezeno zcela evidentně DNA toho drogového dealera Rudyho úplně všude (jeho krvavý otisk dlaně na zdi, jeho krvavá stopa na podlaze, jeho DNA uvnitř oběti atd.) a žádné stopy DNA Amandy Knox nebo Rafaella, že je možné, že se té tzv. drohové sex-party účastnili? Myslíte si, že je možné po sobě zahladit všechny DNA stopy a nechat tam jenom DNA stopy třetí osoby? Vždyť to je přeci holý nesmysl! DNA není viditelná, nemůžeš si prostě jen tak říct, jo jasný, tohle je naše DNA, to uklidíme a zbytek tu necháme, aby to vypadalo, že to udělal ten třetí. Obžaloba dále prezentovala údajnou vražednou zbraň, nůž který našli u Rafaella doma a na kterém byla DNA Amandy. To, že ten nůž absolutně neodpovídal velikostí ranám v těle oběti, to je taky v pořádku? Na prostěradle u těla byl otisk nože a ten byl také úplně jiný, než ten nůž, který prezentovali jako vražedný. A viděli jste záběry z místa činu, jak vyšetřovatelé zacházeli s důkazy? Že si je tam mezi sebou podávali ve zašpiněných rukavicích? Že celý pokoj přeházeli a pak si po 47 dnech vzpomněli, že by tam mohli ještě něco najít, tak to z těch hromad zase velice "šetrně" vyndavali? Nemělo by spíš veřejnost znepokojovat, že skutečný vrah, jehož DNA bylo úplně všude, byl to známý feťák, zloděj a násilník, dostal i přes všechny důkazy pouze asi 16 let a někdy za měsíc by měl být propuštěn za dobré chování? Neměla by média spíš psát o tom zda je tohle správné? No nevím no, možná by bylo dobré, kdyby si lidi před tím, než začnou vynášet soudy a dělat tady strašný hrdiny, že ví, že je to vražedkyně a že si zaslouží viset, alespoň troch

snezny.levhart ( 1. února 2014 02:06 )

Ačkoliv "naše děvenka" změnila vzhled, typické, přímé (fyziognomické) rysy psychopatky nezapře, byť dioptrické brýle se fakt snaží co nejvíc zúžit rozvor očí. Charakter potvrzují i její primitivní vyjádření. Ostatně zřejmé hokusy změnou zevnějšku zakrývat stále stejný obsah, rovněž svědčí o mnohém: snahy krýt pravou identitu nejčastěji produkuje špatné svědomí. "us si ještě mohou nějaký čas ilegálně hrát na "supernadlidi", kteří ve všech dalších zemích planety nemusí fakticky dodržovat vůbec žádné zahraniční zákony - protože jim stačí sehrát sprosté, srdceryvné propagační divadlo přes zkorumpovaná "média", a zašít se do států, kde jsou fakticky beztrestní, dokonce i v případech usvědčených vrahů... Ale je otázkou, jak dlouho ještě tahle zvůle bude bavit (nejen) us-"spojence".

popocatepetl ( 31. ledna 2014 11:37 )

Proboha, jak to souvisí s případem vraždy občanky Británie, nejbližšího amerického strategického spojence v Evropě????? To snad chcete říci, že všichni jednotlivci s americkým pasem (třeba Dahlgren) mají mít automatickou imunitu před vyšetřováním trestných činů v jiných zemích? USA své občany dostatečně chrání tím, že je nesoudí za trestné činy spáchané mimo své území a nevydává je ke stíhání v jiných - s výjimkou násilných a sexuálně motivovaných trestných činů na dětech, pokud důkazy předložené tou zemí nejsou hodně silné. A i v takových úřípadech má poslední slovo vládní politika prostřednictvím ministerstva zahraničí.

bre-burda ( 31. ledna 2014 11:30 )

Ti špatní amíci v minulém století několikrát Evropu zachránili, když jí hořela koudel u pr... A mohli sedět doma a neprolévat krev tady. Nebýt amíků, tak by náš stát neexistoval, a to podvakrát! Trochu přemýšlet. Že amerika zasahuje vadí jen diktátorům ze severní Koreje, bývalé Jugoslávie, teroristům z Libye, pirátům ze Somálska, vrahům civilistů typu Bin-Ládina a podobným. Amerika nepotřebuje pro suroviny válčit, ona si je lacino vyobchoduje za výsledky své vědy a výzkumu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání