Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

V některých budovách České pošty od rána zasahuje policie

V některých poštách dnes zasahuje policie (Ilustrační foto)
V některých poštách dnes zasahuje policie (Ilustrační foto)  (Autor: Foto Blesk - Jitka Pecharová)
Autor: ČTK, ljš - 
22. ledna 2014
09:32

V několika objektech České pošty od rána zasahuje policie. Akce údajně souvisí s vyšetřováním činnosti bývalého zaměstnance podniku.

Policisté ráno před šestou hodinou přijeli do budovy hlavní pošty v Jindřišské ulici v Praze 1 a do bývalé centrály v Olšanské ulici na Žižkově.

"Potvrzujeme, že v několika objektech České pošty je policie ČR, vyžádali si řadu dokumentů, samozřejmě jsme jim poskytli veškerou součinnost. Podle předběžných informací se jedná o vyšetřování činnosti našeho bývalého zaměstnance. V tuto chvíli nemáme další informace, událost proto nemůžeme blíže komentovat," řekl mluvčí.

Státní podnik Česká pošta provozuje kolem 3200 poboček a zaměstnává přes 30.000 lidí. Roční tržby se pohybují kolem 20 miliard korun.

 

 

honza1965 ( 22. ledna 2014 17:54 )

Už jsem ti to třikrát vysvětlil a ty tu meleš úplně mimo jak blbá ožralá s vyhulenou škeblí, co neni schopná pobrat ani tu nejjednodušší věc. Vrať se do první pomocný, tam ti to snad vysvětlej, že když já píšu o daňovym dokladu pro zákazníka zaevidovaným v pokladně pošty, je totální hovadina kontrovat podružným najížděním dopisů na který jseš úchylně fixovaná.

honza1965 ( 22. ledna 2014 13:31 )

Fortin blbější než se původně zdálo Jasně píšu, že do evidence pošty automaticky jde každej, do účetnictví zákazníka vydanej, doklad, ty blbko, kde je udaná cena, která samozřejmě pak musí sedět s penězma v pokladně . Tím tvým vyjížděním dopisů si vytři prdél, lhářko

honza1965 ( 22. ledna 2014 12:01 )

No ty máš ten mozek asi vážně úplně vymrdanej Nepochopilas ani slovo Doklad do účetnictví(cena za dopis 17,-) při zaplacení dostává ten kdo dopisy podává a zároveň jde ten doklad automaticky i do evidence pošty , takže co píšeš je totální vymyšlená kravina jelikož ten doklad si vyžádá každej kdo podává větší množství dopisů a není to idiot koledující si o vyhazov.

honza1965 ( 22. ledna 2014 11:12 )

Když už si musíš vymešlet, používej u toho mozek, jestli ho teda nemáš úplně vymrdanej Nevim kdo by zaměstnal idiota, co by mu nosil na poštu hromadně dopisy a nechal se u toho okrást a ještě by si nevyžádal doklad do účetnictví, kterej zároveň tyhle čachry znemožňuje

jaija ( 22. ledna 2014 11:05 )

... ty jsi dobrý práskač! Chudák švagrová!! Jinak na poště bordel jako v celé republice!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání