Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Krejčířova gorila: Mrtvoly klidně porcovat budu, je to jen maso!

Krejčířovi nezbylo nic jiného než pas po kamarádovi.
Krejčířovi nezbylo nic jiného než pas po kamarádovi.  (Autor: archiv Blesku)
Autor: Davan - 
22. ledna 2014
06:51

Z toho jde husí kůže. Bývalý dvorní ochránce Radovana Krejčíře promluvil na kameru o ohavném nakládání s lidskými těly! Porcovat tělo? S tím nemá problém...

Reportéři Blesku byli poslední, kdo mluvil s podnikatelem Radovanem Krejčířem (45) v JAR. V té době se ještě tvářil, že se mu daří dobře. O několik hodin později už byl v cele.

TV Prima teď našla jeho dvorního osobního strážce. Ten tvrdí, že údajně dostával nabídky na nájemné vraždy. „Já se řekl ne. A oni jako, jestli bych třeba porcoval… To zní líp, to už bych asi zvládl, je to jenom kus masa, to je v pohodě,“ říká v reportáži pořadu Očima Josefa Klímy.

Celou jeho výpověď odvysílá Prima ve středu večer ve 21.30 hod. Podívejte se na video!

Video Krejčířům ochránce: Lidské tělo klidně naporcuju! - FTV Prima, Eva Pospíšilová
Video se připravuje ...

tenzmrtodvedle ( 22. ledna 2014 11:50 )

Krejcire mam rad. Je stejne zkorumpovanej jako ti politicti zlocinci,narozdil od nich vsak neni pokrytec a nehraje si na to,ze to tak neni. Jeho penize mu nezavidim,protoze uz vetsinu stejne ztratil a ten zbytek mu ocividne prinasi vice problemu nez uzitku. Kdyz byl v Cechach ,tak si zil dlouho jako kral a zustaval i dlouho pod radarem,ale ted se obavam,ze se z tech problemu uz nevyhrabe. Me osobne by to bohatstvi asi nestalo za ty vecne vrazdy, uteky a vezeni. To radsi mit mene,ale s klidem duse.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání