Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vrah Elišky (†21): Syna pojmenoval po masovém vrahovi!

Autor: Tomáš Koníček, piffk - 
14. ledna 2014
12:00

Muž (25), který byl zatčen kvůli podezření z ubodání Elišky M. (†21), pojmenoval svého narozeného syna Dexter! Po seriálovém sériovém zabijákovi! A když tak udělal, šel vraždit...

Dexter se jmenuje hlavní hrdina stejnojmenného amerického seriálu. Děj pojednává o příběhu Dextera Morgana (Michael C. Hall), který pracuje jako krevní specialista pro oddělení vražd miamské policie a je také zároveň sériovým vrahem. Diváci viděli už sedm kompletních sérií po dvanácti dílech a od loňského července se vysílá osmá.

Dexter Morgan ve třech letech přišel o matku, která byla brutálně zavražděna. Byl adoptován policistou a ten poté, co zjistil, že Dexter zabíjí zvířata sousedů, ho začal učit, jak svou potřebu usměrnit. Dexterovi oběti musí být vrazi a Dexter musí najít důkaz jejich viny. Dexter si pak vyhledává oběti a zabíjí je. Sbírá i trofeje. Oběť řízne do tváře a odebere krev do sklíčka.

Chlapečkovi, kterého údajnému vrahovi Elišky porodila přítelkyně, byly v den brutálního mordu teprve dva týdny! Blesku to potvrdily dva na sobě nezávislé zdroje. Muž, kterého policie nyní zadržuje ve vazbě, se k otřesnému činu přiznal.

Kriminální živel

Podle informací Blesku jde o Jiřího F. (25), který je pro policii známou firmou. Člověk, který Jiřího dobře zná, Blesku potvrdil, že byl vyšetřovaný kvůli podvodu s prodejem počítače. Také měl problémy s černým odběrem elektřiny, a když mu sebrali řidičák, jezdil autem dál. Že kšeftoval s počítači, prozradil ještě další kamarád. „Kvůli tomu jsem si s ním občas volal,“ řekl Blesku.

18 bodných ran!

Eliška před smrtí musela zřejmě trpět! V těle měla 18 bodných ran. Po šíleném útoku byl celý byt od krve. A vrah také. „Umyl jsem se, převléknul a šel pryč,“ přiznal prý kriminalistů zadržený, kterým je podle důvěryhodného zdroje Jiří F. (25), otec tří malých dětí.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání