Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragédie na Třebíčsku: Pes prokousl Danečkovi (3) krk

Autor: čad, ljš - 
7. ledna 2014
11:03

K obrovské tragédii došlo v pondělí v obci Mladějovice - Dobrá Voda na Třebíčsku. Teprve tříletého chlapečka tam napadl rozzuřený pes. Dítě přežilo jen zázrakem.

K napadení tříletého Danečka došlo na zahradě rodinného domu. „Psu prý nesli krmení do jeho kotce, když se klouček při odchodu k zvířeti otočil zády, pes zaútočil,“ popsal osudný útok muž ze sousedství.

Rodina podle místních žije v obci krátce a má ještě dalších pět dětí. Původní informace o tom, že byl pes po útoku utracen se nepotvrdily. Veterinář ho uspal a nechal převézt do útulku.

„Mohu jen potvrdit, že útok psa na dítě prověřujeme. Vzhledem k okolnostem a věku dítěte se k případu nebudeme vyjadřovat,“ uvedla mluvčí krajských policistů Dana Čírtková.

Záchranáři chlapce okamžitě transportovali v kritickém stavu do nemocnice v Brně. „Jedná se o vážná zranění, přesto stav malého pacienta je stabilizovaný,“ upřesnila mluvčí nemocnice Anna Mrázová.

Co si o napadení malého Danečka rotvajlerem myslíte? Můžou za všechno rodiče chlapce? Měl by být pes utracen? Napište svůj názor v diskuzi pod článkem.

123automobil ( 13. ledna 2014 10:03 )

abyss ( 12. ledna 2014 23:46 )

S tím že jsou Husky a Malamuti přátelští a mírumilovní jsi mě rozesmála. Bohužel dost trpkým smíchem Husky co ho tu mají lidé na samotě je postrachem širokého dalekého okolí a to se mu od mala naplno věnují, cvičí ho, dopřávají mu spoustu pohybu a stejně věčně utíká, je agresivní, napadá psy. A nejen psy ale i feny a štěňata. Dali ho teď vykastrovat a jestli se nezklidní, budou ho muset nechat utratit protože se chová nepřátelsky i k lidem. A volně pobíhající Malamut mi v jedné vesnici v Krkonoších, kam jsme jeli za známými, zle pokousal chovnou fenu Naštěstí se z toho dostala ale kdybych na tu bestii nepoužila paralyzér, tak by mi jí roztrhal

petrusaa ( 12. ledna 2014 19:44 )

Když budu žonglovat s odjištěným granátem,musím počítat, že může vybuchnout.

petrusaa ( 12. ledna 2014 19:42 )

Jednoznačně utratit,já si dodnes pamatuji jak si mě dva vlčáci kouleli po lesní cestě jako kuželku,nic moc mi neudělali,ale bylo to před padesáti lety a pamatuji si to jako by to bylo včera.Mimochodem na dalekém severu se Sibiřský Husky a Malamut,šlechtí tak,že sebemenší odchylka vede k utracení psa,v polárních pláních musí být na psa 100% spolehnutí,ten musí nasadit svůj život pro svého pána.Husky a Malamuti jsou velmi přátelští a mírumilovní a ne zabijáci jako Rotwaileři

maxipesfik ( 11. ledna 2014 09:07 )

K.undo blbá

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání