Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Přestřelka jako z akčního filmu u Prahy: Policie při honičce zasáhla ujíždějícího řidiče

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: jad - 
5. ledna 2014
12:07

Policie dnes brzy ráno v Novém Vestci u Prahy střílela na ujíždějící auto. Řidič odmítl zastavit při silniční kontrole a na policisty najížděl. Nereagoval ani na varovné výstřely. Řidiče hlídka nakonec zasáhla střelou do nohy. Nyní je v nemocnici. Na případu pracuje i generální inspekce.

Policie na auto střílela kolem 3:00 ráno. "Při silniční kontrole řidič nezastavil, nedbal výzev, měl najíždět na policisty. Policisté použili několik varovných výstřelů a několikrát vystřelili na vozidlo. Řidič byl střelen do nohy a je v nemocnici," řekl středočeský policejní mluvčí Pavel Truxa.

Případ převzala Generální inspekce bezpečnostních sborů. "Budou probíhat úkony trestního řízení, to znamená výslechy, ohledání a všechny tyto věci, které jsou s tím spojené, bude to dlouhodobější," řekla mluvčí generální inspekce Radka Sandorová. Podle ní si inspekce případ převzala, protože se při akci střílelo a musí se prověřit všechny okolnosti události.

zadnice ( 6. ledna 2014 10:48 )

Přesněji střílet!!!

milofr ( 5. ledna 2014 20:51 )

pořád se přirovnáváme k americe, řidič nezastavil na výzvu, najížděl do policajtů a nezastavil ani na varovné výstřeli do vzduchu - tady má prostřelenou nohu a naverbovala se do toho generální inspekce v americe by přez něj cedili nudle do polívky a bez nějaký poje***ý inspekce

ixtlil ( 5. ledna 2014 18:47 )

Ty musíš být asi dost zbabělý šašek, chtěl bys, aby něco dělali druzí, chápu, že kino je drahé a tohle je lepší než kovbojka, je zdarma a podle tvého přání tvé dementní nápady provádí tví oblíbení fízláčci, hrající si na pistolníčky. Máš to jako náhradní uspojení.

ixtlil ( 5. ledna 2014 18:37 )

To víš, jednoduchým lidem tahle tebou obdivovaná pistolnická eskapáda a hloupost fízlů vyhovuje , dokonce i fízlům samotným , důkazem je, že jim zdejší jednodušší jedinci i bemzezně věří. Můžete tyhle hlouposti zkusit vykládat rodině Ireny Svobodové, třeba Vás vyslechnou a odejdete bez úhony. Jiný policejní blb cca 6.8 2013 pistolkou zavraždil svou manželku, naštěstí to byla fízlačka ,tedy svůj k svému , zarovnal ji hadry v garáži a pak se odpráskl na krajském policejním ředitelství na Lidickém náměstí v Ústí nad Labem. Tak takovýmto psychopatům můžeš opravdu věřit, ale hlavně že dbal onen policejní vrah = ředitel pořádkové policie , na ustrojovací kázeň, to dělají dost často jednodušší lidé a to je obdoba toho Vašeho obdivování zastavování za každou cenu .

vlasta1 ( 5. ledna 2014 14:26 )

Zákony jsou od toho aby se respektovali,nerespektuješ máš smůlu.Jinak by se stalo pravidlem že by se snažil o únik každý a to by byla divočina.Kdo má čisté svědomí nemá důvod nezastavit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání