Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Klaus a Schwarzenegger opět v akci: Maskovaní lupiči ukradli opancéřovanou dodávku!

Na Slovensku opět řádil lupič v masce Václava Klause. Jeho spolupachatel měl masku Arnolda Schwarzeneggera.
Na Slovensku opět řádil lupič v masce Václava Klause. Jeho spolupachatel měl masku Arnolda Schwarzeneggera.  (Autor: Nový Čas)
Autor: shp - 
31. prosince 2013
07:29

Maskovaní lupiči opět řádili na Slovensku. Cílem mužů, kteří měli na tvářích masky českého exprezidenta Václava Klause a amerického herce Arnolda Schwarzeneggera, se stala opancéřovaná dodávka. Ukradli jí a v ní i pořádný balík peněz.

Lupiči, kteří na Slovensku ukradli z bank již v přepočtu necelých čtrnáct milionů korun, se tentokrát ani nemuseli příliš snažit. Nedošlo dokonce ani na zbraně.

Bezpečnostní služba zastavila v sobotu opancéřovanou dodávku v bratislavské čtvrti Devínska Nová Ves před nákupním centrem. V nestřežený okamžik do ní lupiči naskočili a pláchli i s lupem. Jednalo se pravděpodobně o milionovou částku.

Peníze byly fuč

Policie do pátrání po dodávce zapojila i vrtulník, který ji skutečně našel. Opuštěnou za Bratislavou, samozřejmě bez jakýchkoliv peněz.

Podle dostupných informací od zdroje blízkého vyšetřování jsou pachatelé až tři. Pokaždé nosí masky, v minulosti měl jeden z nich i masku prezidenta Miloše Zemana.

Dodávku nechali bez dozoru

Lupičům se z banky ve městě Senec podařilo v listopadu ukrást přes osm milionů korun. Tentokrát však odborníci viní především bezpečnostní službu, která nechala dodávku bez dozoru.

Podobná loupež se odehrála včera i v Horním Rakousku, kde bylo přepadeno auto plné peněz. Zda za loupeží stojí slovenští kriminálníci, není jasné.

stando3 ( 31. prosince 2013 17:10 )

Píšte to normálne, oni neukradli xxx korun, ale EURÁ

chrchla ( 31. prosince 2013 15:34 )

namoroman ( 31. prosince 2013 14:06 )

Já jsem jen na holky... A co Ty? Taky?!

hlinsko ( 31. prosince 2013 12:31 )

Originální Klaus to byl jinačí kabrňák. Ten nakrad miliardy a nepotřeboval na to ani zbraň natož přepadat dodávky s penězi. Všechny mu přistály na účty - stačilo schválit jeho gangsterský privatizační zákony. Takový s r á č se rodí jednou za 500 let.

namoroman ( 31. prosince 2013 11:30 )

Co, co já?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání