Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na největším sídlišti v Kladně našli pobodaného muže: Zemřel rukou vlastní ženy?

Autor: ČTK, lm - 
20. prosince 2013
16:40

Středočeští kriminalisté vyšetřují úmrtí šestačtyřicetiletého muže, který byl v pátek odpoledne nalezen pobodaný na sídlišti v Kladně-Kročehlavech. Muži nepomohla ani okamžitá pomoc záchranářů a na následky bodných zranění zemřel. Policisté z činu údajně podezřívají manželku muže.

Podle serveru novinky.cz se případ stal v Hřebečské ulici, která je na největším městském sídlišti Kročehlavy. Policisté podle mluvčího obdrželi oznámení o pobodaném muži mezi 14:00 a 15:00. "V současné chvíli na místě pracuje krajská výjezdová skupina a případ si převzala krajští kriminalisté," uvedl mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek.

Vzhledem k tomu, že případ vyšetřují krajští kriminalisté, tak je pravděpodobné, že by mohli případ vyšetřovat jako vraždu. "Bližší informace zatím nemohu poskytnout," uvedl Vinčálek. Podle informací serveru idnes.cz policisté z činu podezřívají ženu, údajně manželku oběti.

demiro ( 20. prosince 2013 17:29 )

Tak jsem se podíval, co se týče Kladna-Kročehlav na net a je mi hned jasné, odkud vítr vane. Cikáni, povaleči, neschopná státní správa a shnilí městští policisté, jejichž velitele Procházku už měli dávno vyhodit. Nezávidím nikomu, kdo musí v Kladně-Kročehlavech bydlet. Upřímnou soustrast, tam snad nad lumpy bdí sám velký Kocáb.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání