Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ceník zabijáků: Kolik stojí zmlácení a kolik vražda?

Na stránce zakazat-killera.com si lidé mohou objednat vraždu, únos i vydírání.
Na stránce zakazat-killera.com si lidé mohou objednat vraždu, únos i vydírání.  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
18. prosince 2013
20:58

Před Vánoci hledá spousta lidí dárky na internetu. Na ruské stránce zakazat--killera.com ale lidé objednávají dárky leda pro bývalou manželku, které je chce odřít, nebo pro šéfa, který jim pije krev. Na tomto webu totiž lze objednat nájemné vrahy!

Stránky jsou samozřejmě ilegální a úřady již proti nim zbrojí a chtějí je zakázat. „Nabízejí ilegální služby, dokonce tam popisují, jak vše provádějí. Hodí vás do auta, spoutají, odvezou a zmlátí golfovými holemi. To se musí zakázat,“ stěžoval si ruský senátor Ruslan Gattarov.

A zabijáci se neštítili zveřejnit ani ceník. Pár ran pěstí u nich stojí asi 20 tisíc korun, vyražení zubů 30 tisíc korun, zlámání končetin vyjde na 60 tisíc korun a vraždu si můžete objednat už za 70 tisíc.

Nehoda, nebo přirozená smrt?

„Žoldáci pro práci s nespolupracujícími partnery, nevěrnými manželi, darebáky, zloději a těmi ostatními,“ stojí na webu, který nabízí možnost likvidace formou, která vypadá jako přirozená smrt (utonutí, infarkt) nebo nehoda (bouračka v autě, předávkování drogami.)

Vraždy, únosy a vydírání provádějí podle webu zkušení mafiáni, bývalí vojáci, a dokonce prý i sportovci. Provozovatelé stránek se přitom chlubí, že mají kontakty na policii, takže se zákazníci nemusí bát, že by jim za objednávku něco hrozilo.

Darw99 ( 15. května 2019 09:30 )

je nějaká sleva když chci najmout vraha na homosexuála ?

karlos107 ( 26. prosince 2013 08:35 )

Ty jsi blb až na půdu. Běž za roh a naliskej si de.bile !!

karlos107 ( 26. prosince 2013 08:32 )

tendertouch ( 19. prosince 2013 04:10 )

Rozdíl je a to mohou posoudit lidi, kteří v té době žili. To, že jeden zde napíše svůj názor, který zřejmě zažil, teda předpokládám, že vychází z jeho praktických zkušeností a ne jen z toho, že si něco přečetl. Protože myslící člověk dnes již ví, jak média umí manipulovat s psychikou a myšlením lidí. Ale vím, že jsme si jako děti mohly venku hrát a nemuseli mít o nás obavy. Rodiče měli práci, já jsem normálně studovala vysokou školu i přes to, že můj otec v 68 vystoupil, jezdila jsem na dovolenou do Jugoslávie, ano žádala jsem o povolení, ale dostali jsme jej. Ale má zkušenost je, že dost lidí kritizuje něco, aby měli výmluvu, proč nejsou schopni oni něco se svým životem udělat. Ano, našli se lidé, kteří byli *** a udávali. Ale to bylo, je a bude. To je o charakteru lidí. Ale vždy vy si všichni měli uvědomit, ať tam budou komunisti, ODS, OF, lidovci apod, vždy to bude jen o lidech, s jakým charakterem jsou a jdou do toho zde vést tuto republiku. Ale v porovnání s dřívější dobou měli jsme práci, republika nebyla zadlužená, a v roce 1989 tu bylo dost majetku, průmyslu, technologie, chytří lidé, odborníci. A jedna věc. Tím, co je nyní to nekončí. Naopak, ekonomická tohoto státu, která začíná být velmi alarmující teprve dostane tuto republiku do úrovně rozvojové země a hlavně stoupá kriminalita, zákony přestávají platit, nesmyslné a neadekvátní tresty za smrt a ukradení. A to díky zhoršujícím se podmínkám střední vrstvy povede pouze ke zhoršením. Pokud pánové nemají konta ve Švýcarsku a jinde a nejsou venku zajištění, tato situace k nim dojde. Protože kam budou chodit krást a zabíjen pro peníze? Tam kde peníze jsou. A ten výkřik, jak tu naší elitu zničili komunisti? Elita se vrátila, vše si vzala zpět a ta Vás dnes zaměstnává, vyhazuje, odměňuje. Je zde. A má vše velmi dobře promyšlené, proč to je v naší republice tak vedené.

ninka64 ( 18. prosince 2013 23:40 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání