Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Promyšlená vražda tří novorozenců: Vyšetřování je u konce, matce hrozí doživotí!

Autor: ČTK - 
18. prosince 2013
11:27

Vyšetřování vraždy tří nemluvňat je u konce. Matce Michaele H. hrozí za promyšlenou vraždu doživotí. Z policejního spisu vyplývá, že děti zemřely krátce po porodu. Jejich ostatky našli policisté ve sklepě u domku, v němž žena žila společně s manželem a dvěma staršími dětmi.

Policie ukončila vyšetřování kauzy jednatřicetileté matky z Vlasatic na Brněnsku, obviněné z vražd svých tří dětí-novorozenců. Hrozí jí až doživotní trest vězení. Spis již kriminalisté předali na Krajské státní zastupitelství v Brně s návrhem na podání obžaloby, řekla dnes ČTK mluvčí policie Petra Vedrová.

Případ odhalili kriminalisté v polovině července. Matka je od té doby ve vazbě. Své těhotenství prý před okolím tajila. K vraždě dětí ji údajně přiměla neutěšená finanční a životní situace v rodině. Motiv činu Vedrová nekomentovala.

Policie s ohledem na věk usmrcených novorozeňat neuvedla, jak byly zavražděny. Jejich tělíčka se našla zabalená v ručnících a v igelitových taškách zakopaných ve sklepě u domku.

"Vyšetřovatel spisový materiál, obsahující mimo jiné výslechy osob a výsledky řady odborných zkoumání a expertiz, předal na krajské státní zastupitelství," doplnila mluvčí policie Petra Vedrová. S ženou není stíhán její manžel. Neprokázalo se, že by o vraždách věděl.

Jedno dítě-holčička zemřela letos v květnu bezprostředně po porodu, dvě děti byly zavražděny před rokem. Asi šlo o dvojčata.

jana999 ( 18. prosince 2013 16:34 )

prosím tě, mohla je dát do babyboxů a měla by pokoj nikdo by jí nestíhal, todle opravdu udělá jen pako

alohahai ( 18. prosince 2013 16:15 )

Hodně těžko věřit tomu, že o tom ten chlap nevěděl

aha-aha ( 18. prosince 2013 14:56 )

Odpověď najdete výše - viz "korunaceska:".

korunaceska ( 18. prosince 2013 13:10 )

 Koza blba,co jinyho na to rict?Je tolik zpusobu,jak se vyhnout nechtenemu poceti,v dnesni dobe udelat neco tak pitomeho a jeste opakovane..to opravdu hranici s kretenismem.

bersimalinecka ( 18. prosince 2013 12:37 )

Doprčic dozvím se kolik stojí interrupce?Podle mě jí k tomu nedohnalo nic jiného.Což jí samo neomlouvá.A ten její chlap kormidloval ten svůj vercajk asi čím? Možná to vzala jen na sebe aby u dětí aspoň někdo zůstal

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání