Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Brutální vražda muže: Ucho mu uřízli před smrtí kuchyňským nožem!

Autor: shp, rvs - 
13. prosince 2013
11:39

Uprostřed sídliště na pražském Zahradním městě našli policisté brutálně zmlácenou mrtvolu zavražděného muže, kterému navíc chybělo ucho. Netrvalo však dlouho a jednoho z pachatelů vypátrali. Při výslechu jim prozradil, že oběť před smrtí hrozně trpěla. Ucho muži uřízli kuchyňským nožem ještě, když žil...

Muž byl nalezen na Praze 10 mezi paneláky na trávníku minulé úterý. Měl mnohačetná zranění způsobená surovým bitím. Navíc mu chybělo ucho, které bylo násilně uříznuté. Policisté na místě zjistili, že muž nebyl zabit na místě.

Pátrali v okolních barácích, protože bylo podle stop vidět, že byl na trávník dovlečen. Hledali i v Narcisové ulici, kde našli byt, který předtím obývali cizinci - Lotyš, Moldavan a Ukrajinka.

Byt byl prázdný, takže se snadno dostali dovnitř. Místnosti byly pečlivě uklizené, ale policisté našli stopy krve. Ty po rozboru odpovídaly krvi zavražděného.

Následně se jim podařilo na Praze 5 vypátrat Ukrajinku, která sice nevraždila, ale přihlížela a trestný čin nenahlásila. Poté nalezli i Moldavana, který se k vraždě přiznal. Jeho spolupachatelem byl další Moldavan, který byl v bytě na návštěvě. Momentálně je na útěku. Policie po něm pátrá. Jmenuje se Veaceslav Pavlovschi, je vysoký asi 165 centimetrů, štíhlé postavy. Má tmavší pleť a krátké černé vlasy.

Policie pátrá po Veaceslavi Pavlovschim, který je podezřelý z vraždy. Policie pátrá po Veaceslavi Pavlovschim, který je podezřelý z vraždy. | Policie ČR

Muže před vraždou bili celý den

„Celou neděli v bytě popíjeli a v pondělí pokračovali. Došlo k hádce, kdy dva Moldavané napadli Lotyše a bili ho celý den. Nakonec došlo i k uříznutí ucha,“ řekl plukovník Josef Mareš na tiskové konferenci.

„Zadržený muž řekl, že druhý Moldavan oběť oblékl, vzal ji na záda a odnesl ven, aby to vypadlo, že šlo jen o náhodného kolemjdoucího. Ve chvíli vraždy byla oběť jen ve spodním prádle, oblečena byla až po vraždě,“ dodal Mareš.

Ucho mu uřízli zaživa

„Motiv je pro nás nepochopitelný, vražda byla zřejmě způsobena alkoholem a následnou hádkou. Proč oběti uřízli ucho, nedokázal pachatel vysvětlit. Přiznal ale, že oběť v té době ještě žila,“ uzavřel Mareš děsivým popisem vraždy.

ccir ( 14. prosince 2013 13:48 )

V Česku je možné všetko!!!

ccir ( 14. prosince 2013 13:47 )

Ovládaj sa, netrep!!!

snezny.levhart ( 13. prosince 2013 23:51 )

Rychlá a dobrá práce, hezky Pepo, jen tak dál, abyste druhej dech co nejdýl udrželi. Byť z "popravy východní mafie" (na první pohled podobné některým příběhům jak z Anděla, tak Expozitury) vyhřezla zas domácí lynčovačka ubohých amatérů, s dalším mordem "bez důvodu" bych tak nespěchal; v případě našich čtveráků se už nedá odlehčovat a okecávat ani pubertou, ani alkoholismem - při tak patologické brutalitě a sadidmu. Nicméně, ucho jako symbol, bych taky neobcházel, na tolik zvěrstva, přesto "bez motivu", nešla "naše" tlupa k vraždě vůbec daleko. Třeba maj už víc zkušeností. No, štěstí přeje připraveným, tak koukejte navrácenou schopnost myslet podržet pokud možno nastálo. Tady čuju, že by něco mohlo vyplavat aj od lesa. * Mmch., dejte pár dopravákům světlušky, když tak dobře hrajou a Dex stále nejede... Víš proč a kde.

illis ( 13. prosince 2013 20:10 )

ivuska1 Také nechápu ty, kteří se Řezníka zastávali .

w.mojko ( 13. prosince 2013 15:35 )

nemyslím si, že u nás je to lepšie...špatne nastavené zákony-naviac, každého trestanca musíme po celé roky živiť my, ktorí pracujeme. A oni si žijú v pekných priestoroch a komforte, o akom sa niektorým rodinám ani nesníva... Mali by zo zákona drieť najnepríjemnejšie práce, za odmenu občas rádio a žiadne TV, žiadne knihy, žiadne "lepšie podmienky".

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání