Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tragédie v lese u krmelce: Syn zakopl a zastřelil tátu!

Chlapec upadl a zbraní, kterou nesl otci, ho smrtelně zranil.
Chlapec upadl a zbraní, kterou nesl otci, ho smrtelně zranil.  (Autor: Infografika Blesk)
Autor: Slávka Červená - 
11. prosince 2013
05:21

Tragédie se odehrála v lese za obcí Slopné na Zlínsku. Václav Š. se vracel se synem z lesa, kde byli přikrmovat zvěř. Chlapec (17) nesl jeho zbraň – kulobrok. Zakopl, upadl a vyšla rána. Otec (†61) na místě vykrvácel!

„Je to hrůza, hrůza. Do lesa spolu chodili každou neděli. Vnuk uklouzl, flinta vystřelila a jeho otce zasáhla. Poslal ho pro pomoc. Tak utíkal. Nedaleko byli ještě nějací lidé. Dávali mu umělé dýchání, ale bylo pozdě,“ řekla zdrceně babička chlapce. „Kluk je na tom moc špatně. Mám o něho strach,“ dodala. Rána zasáhla Václava Š. údajně do třísla a vykrvácel. Na místě zůstalo tratoliště krve. „Václav byl myslivec 31 let. Les měl rád. Byl vyučený tesařem, ale pracoval v lese. Stavěl posedy a krmná zařízení. Byl to dobrý chlap,“ míní člen mysliveckého spolku Karel Mozgva.

Proč měl nabito?

Mnozí spekulují, proč byla zbraň nabita. „Myslivci v lese chodí s nabitou zbraní. Jde ale o selhání opatrnosti. Nezletilý ji neměl mít v rukách,“ uvedl jeden z myslivců. Policie zatím mlčí. „Čekáme na soudní pitvu a znalecké posudky,“ sdělil mluvčí Petr Jaroš.

lobotom ( 7. ledna 2014 22:09 )

Ke krmelci s nabitou bouchačkou... to naprosto vystihuje standardní chování myslivců... střílet střílet střílet kdykoli se naskytne příležitost.

boball ( 12. prosince 2013 07:58 )

Co je na tom tak nepochopitelné?Babička jim vyprávěla že JEJÍ vnuk zakopnul a zastřelil svého otce

oliiiii3 ( 12. prosince 2013 07:42 )

Tak kdo to teda byl vnuk nebo synek. Ale podle veku by to mohl byt vnuk.

cinderella1 ( 12. prosince 2013 03:07 )

Vnuk uklouzl a flinta vystrelila, ...syn zastrelil otce ...hmmm Co to psalo zase za chytraka?

strnad86 ( 11. prosince 2013 11:59 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání