Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Razie proti drogovým bossům: Zabavená auta za miliony! Chystá bulharská mafie odvetu?

Autor: ČTK, rvs, mal, lm - 
7. prosince 2013
14:38

Policejní akce zaměřená proti drogovém podsvětí zřejmě nezůstane bez odezvy! Ve středních Čechách se schyluje k válce mezi bulharskou mafií a policií. Kriminalisté totiž zabavili drogovým bossům auta v hodnotě mnoha milionů a kvůli tomu podle informací Aha! chystají Bulhaři odvetu.

Policení akce "Lahar" pořádně otřásla drogovým podsvětím u nás. Kriminalisté z týmu Stylus stíhají kvůli drogám 17 lidí. Speciální policejní tým nedávno zasahoval proti prodejcům pervitinu nejen v Pečkách, jež bývají označovány za město dealerů a narkomanů, ale i na dalších místech Česka.

Policisté při domovních prohlídkách zajistili tři varny, půl kilogramu pervitinu, menší množství heroinu, hašiše a marihuany, dvě nelegálně držené zbraně, auta, peníze, počítače, televize a telefony. A právě kvůli autům by mohl mezi mafiány a policisty vzniknout pořádný konflikt!

Hodnota šesti zabavených aut se totiž pohybuje v řádech mnoha milionů. „Auta zřejmě pocházejí z výnosů z trestné činnosti, nebo byla odcizená,“ vysvětlila policejní mluvčí Štěpánka Zatloukalová. Zabavená auta jsou na parkovišti mělnické policie. „Policisté mají informace, že si Bulhaři chtějí pro auta přijít, nebo pro něco, co je v autech schované. Ve dne v noci je hlídají, na auta pro jistotu nasadili i botičky. Ti mafiáni jsou dost nebezpeční,“ řekl zdroj Aha!.

Video Policejní akce proti výrobcům a prodejcům pervitinu - Blesk - David Malík a PČR
Video se připravuje ...

jeromeklapka ( 8. prosince 2013 09:19 )

"Ti mafiáni jsou dost nebezpeční" řekl zdroj

pepen ( 7. prosince 2013 22:31 )

OBNOVIT TREST SMRTI A ZVEDNOUT TRESTY NA DOŽIVOTÍ-ZA PODVODY A ROZKRÁDÁNÍ -STÁTNÍHO MAJETKU-JINAK SE TU NEDÁ ŽÍT!!!!!TKZV.MAFIÁNY-STŘÍLET NA MÍSTĚ-BEZ SOUDU!!!!STÁLO BY TO ZBYTEČNÉ PRACHY !!!ZPŘÍSNIT TRESTY ZA TVRDÉ DROGY-JAKO JE TO V JINÝCH ZEMÍCH!!! NOVÉ ZÁKONY-O NABITÍ MAJETKU-ZPĚTNĚ OD ROKU 1990 !!!!!PŘIZNÁNÍ MAJETKU A MILIONÁŘSKOU DAŇ !!!!PROTIKORUPČNÍ ZÁKON!!!!ONI JEN SLIBUJÍ A NIC-NEUDĚLAJÍ PRO LID!!!!! ŠMEJDI ODPORNÝ !!!!

1917 ( 7. prosince 2013 19:55 )

Ať přijdou k nám.U nás si takových lidí vážíme a kdyby náhodou přece něco,tak se jim omluvíme a patřičně odškodníme za újmu na cti.Viz Janoušek nebo Ritig a další.Balkán jsme už překonali.

lewakbob ( 7. prosince 2013 18:24 )

 ... hrajou si na jinou sorticku na sortu...touzey po nemeckym pasu...pasportu...a doufaj ze dilko se wydari a kdyz ne , tak zas budou...bulhari... ...smeydi cikansky weprowy smazky...

gogo ( 7. prosince 2013 17:23 )

Kam mají přijít ?

Zobrazit celou diskusi