Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Erika procestovala celý svět: Zabila se doma nárazem do stromu

Erika se zabila při nehodě o strom
Erika se zabila při nehodě o strom  (Autor: Facebook.com, čas.sk)
Autor: Čas.sk, šim - 
3. prosince 2013
12:16

Za volantem měla najeto tisíce kilometrů, procestovala celý svět. Osudnou se mladé řidičce Erice B. (†32) stala nehoda, při které za nevyjasněných okolností narazila svým autem do stromu. Mladá Slovenka byla na místě mrtvá.

Nehoda se stala v pondělí dopoledne mezi obcemi Dolný Štál a Okoč v okrese Dunajská Streda. Erika vyletěla ze silnice a svým bílým renaultem narazila rovnou do stromu. Zřejmě v obavě, že narazí do betonového sloupu, strhla řízení. Auto však letělo rovnou do stromu. Přivolaní záchranáři už nemohli ženě pomoc.

„Eriko, ještě stále tomu nemůžu uvěřit, že už nejsi mezi námi. Ještě včera jsme spolu byli a dnes už jen vzpomínky, odpočívej v pokoji, moje milá,“ napsala jedna z truchlících kamarádek na Eričin facebookový profil. „Budu si tě pamatovat takovou, jaká jsi byla,“ napsala další.

Právě z Facebooku je vidět, že Erika milovala cestování. Na internet vyvěšovala fotky z cizích krajin, kam tak ráda jezdila. Pondělní nehodu vyšetřuje policie, která bude muset zřejmě přizvat i znalce. Erice však už život nic nevrátí…

armenia ( 5. prosince 2013 20:20 )

No a co,že procestovala půlku světa?Pak asi na okresce zamachrovala,nebo co??Kdo to píše ty debiloviny?

strnad86 ( 4. prosince 2013 11:30 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

maxipesfik ( 3. prosince 2013 16:04 )

vary ( 3. prosince 2013 12:45 )

Cigoška, tak tý škoda neni.

sugarbitter ( 3. prosince 2013 12:18 )

vypadá,že b\yla emotivní, tak asi v nějakém afektu.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání