Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na Berounsku host (37) napadl barmana (63): Ten ho při potyčce zastřelil!

V Hořovicích na Berounsku barman zastřelil muže
V Hořovicích na Berounsku barman zastřelil muže  (Autor: Policejní deník)
Autor: ČTK, lm - 
23. listopadu 2013
17:09

Tragicky skončila páteční noc pro sedmatřicetiletého muže v Hořovicích na Berounsku. Host údajně napadl obsluhu baru. Během potyčky ho barman (63) zastřelil.

Prvotní vyšetřování nasvědčuje tomu, že mezi barmanem a hostem došlo k potyčce, přičemž barman použil svou legálně drženou střelnou zbraň. "Dnes nad ránem došlo v baru v Hořovicích k potyčce mezi hostem a barmanem. Při potyčce došlo k výstřelu, kdy na následky střelného poranění host zemřel. Dnes probíhá jeho pitva" řekla mluvčí středočeské policie Soňa Budská. Barman byl podle ní také zraněn a převezen do nemocnice. Policie s ním bude hovořit v neděli.

Případ vyšetřují krajští kriminalisté. "Zahájili jsme úkony trestního řízení, nicméně nikdo zatím nebyl obviněn, nic zatím není jasné. Je potřeba hovořit s barmanem, získat důkazy a pak se uvidí," dodala Budská.

dragonmichal ( 24. listopadu 2013 12:19 )

No,rekl bych ze tu a tam dokaze bejt kazdej agresivni, tezko rict co se tam odehralo presne do puntiku. Kazdopadne kdyby se nekomu nelibyli vase vylevy a museli jste se kvuli tomu koukat do hlavne nejakymu mistrovi stylu "ja rozhoduju a mam pravo ti ustrelit hlavu", myslim si ze by vas usmev a souzeni ostatnich preslo. Divejme se chvili i na svoje chyby ... dekuji.

johnhardy ( 23. listopadu 2013 22:08 )

Zastřelit vykrákanou fetku by měla být povinnost Nikdo by se neměl rozpakovat zmáčknout kohoutek proti jakémukoliv agresorovi! Ikdyž v našem pravdoláskovém režimu mám obavy o beztrestnost oběti která si jen dovolila chránit své zdraví či život

moiaza ( 23. listopadu 2013 19:39 )

lennne ( 23. listopadu 2013 19:20 )

tomu se rika - svoboda,demokracie a kapitalismus, neplati zadna pravidla a vzdelani se da koupit....je to v haji.

turek1 ( 23. listopadu 2013 18:31 )

ale tady to neplati musis se schovat a agresor radi dal,jak mu ublizis jses ***i cesky zakon.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání