Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Skautští vedoucí Piškot a Meluzín zneužili 39 dětí: Dostali 10 let vězení!

Autor: shp - 
8. listopadu 2013
11:22

Zneužili důvěřivosti mladých dětí a toho, že k nim měli snadný přístup. Perverzní Milan Machát (21) a Martin Mertl (23), kteří zneužili 39 dětí, byli za své pedofilní činy odsouzeni na 10 let vězení.

Bývalí skautští vedoucí, kteří měli přezdívky Piškot a Meluzín, zneužívali nebohé děti od roku 2007. Nepochopitelné činy, ke kterým je vedly jejich choré mysli s úchylnými touhami, praskly, když si na sociální síti Facebook založili falešný profil dívky, na který vylákali od chlapce (13) jeho nahé fotky. Pak ho vydírali.

Pedofilové bez emocí

Ani jedna ze stvůr neprojevila během soudního stání žádné emoce. Vedoucí nehnuli ani brvou. Machát měl neustále skloněnou hlavu, aby mu vlasy zakrývaly obličej. Mertl ji měl vztyčenou, ale nedával najevo, co se mu honí hlavou. Dobře mu však nebylo, dvakrát si z čela otřel pot.

Obětem bylo od 12 do 18 let

Oba úchylové zneužili celkem 39 dětí, 36 chlapců a tři dívky. Všem bylo od 12 do 18 let. Krajský soud v Ústí nad Labem je dnes odsoudil na desetiletý pobyt za mřížemi. Jedné z obětí musí navíc vyplatit odškodné 300 tisíc korun.

janapi ( 10. listopadu 2013 14:40 )

Přesně-zde se soudí velice rychle-bez ohledu na znalosti. Jednání bylo neveřejné-přesto "unikaly" zaručené informace(díky Kočárkovi). Předsedkyně asi chtěla být známá jako paní Bradáčová-proto takovýto verdikt. To že vůbec nevzala v potaz jak na výsledky vyšetřování, vyšetření znalců...tak nakonec v rozhovoru na kamery ukázala-že vlastně ani neznala pořádně okolí těch-které soudila!

simgiran ( 10. listopadu 2013 12:20 )

Za 5 let je nepustí, protože u trestných činů, za které byli odsouzeni, je podmínečné propuštění možné až po uplynutí 2/3 délky trestu. A hlavně že vy perfektně vidíte do toho, jací jsou to lidé, předpokládám, že je osobně znáte, nebo že jste alespoň byl u soudního jednání. Já je soudit nebudu, protože neznám je ani detaily případu. Ale vy soudíte tak rychle, že z toho jde trochu strach.

akko ( 8. listopadu 2013 14:48 )

Ted maji pred sebou delsi "dovolenou"....tak at si ji uzijou "plnym hrdlem" a nauci se nove sexualni praktiky...

sores ( 8. listopadu 2013 14:03 )

lenne: souhlas, to se stát v mé rodině tak by hodně dlouho měl PLESK o čem psát! Soudy jsou v Česku na H.ovno!

lennne ( 8. listopadu 2013 13:19 )

Ve vezeni vam protahnou streva kazdy den ....a nez vas pusti meli by vas vykastrovat....doufam, ze s pedofilama zachazeji stale stejne jako pred r.89....hajz.love.Budte radi, ze jste se nedotli mych blizkych....soud by nebyl potreba.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání