Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nové detaily masakru ve Frýdku-Místku: Matka se musela dívat, jak její dcera umírá

Denisu V. (†17) údajně zavraždil její učitel z nešťastné lásky.
Denisu V. (†17) údajně zavraždil její učitel z nešťastné lásky.  (Autor: ČTK, Facebook)
Autor: ljš - 
6. listopadu 2013
05:00

Není nic horšího, než když rodič přijde o své dítě. Maminka Denisy (†17), kterou v pondělí spolu s dědečkem v Raškovicích zavraždil šílený střelec, se na popravu své holčičky navíc musela dívat.

Denisu podle sousedů její rodiče adoptovali z kojeneckého ústavu, když jí bylo deset měsíců. Milovali ji ale, jako by byla jejich vlastní, a poskytli jí veškeré zázemí.

Ještě společně oslavili její 17. narozeniny, den na to ale došlo k tragédii. Do jejich domu vnikl muž, který byl podle Denisiných spolužaček jejím učitelem a možná také otcem dítěte, které v sobě nosila. Na útok se předem připravil, oblékl si neprůstřelnou vestu a přinesl si údajně až tři střelné zbraně.

Celou rodinu zřejmě nahnal do jedné místnosti. Pak během svého běsnění zavraždil Denisu, jejího dědečka a střelou do hlavy vážně zranil také babičku. Matka mladé dívky se na to vše musela dívat. Záchranáři ji z místa činu odvezli nezraněnou, ale v těžkém psychickém šoku.

Smrti unikl také otec Denisy, byl totiž na školení. Když se vrátil, byl už dům v obležení policistů a pachatel dopaden. Své dceři a jejím prarodičům už nemohl nijak pomoci.

Obrovskou záhadou zůstává motiv šíleného střelce. Spekuluje se o tom, že vraždil z nešťastné lásky, když se s ním dívka rozešla. Další tvrdí, že měla jiného přítele a s učitelem jen flirtovala. Podle informací televize Prima byl muž dokonce ženatý a mohl se například bát prozrazení jejich vztahu poté, co se dozvěděl o jejím těhotenství.

foxhound ( 7. listopadu 2013 06:47 )

Jo jo.. já zase právě jenom z Mossberga a Benelli.. ještě jsem chtěl zkusit Assault automatic AA-12, to je už prej hukot masakr

foxhound ( 7. listopadu 2013 06:42 )

To jsem tedy nikdy neslyšel... dokonce i Rusové a Ukrajinci, co znám a sloužili s nimi na vojně jim říkají a říkali Kalašnikov, žadný kalašnik.. takže hulíš.

bizon_pepa ( 6. listopadu 2013 20:13 )

Jj, divný.

buban ( 6. listopadu 2013 12:05 )

Vychazela jsem ciste z casoveho udaje-coz v 11,44 hod. polovina dne jeste neni.

petrakon82 ( 6. listopadu 2013 11:58 )

Vy možná ne, ale já už ano

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání